Летяща чиния бе открита на старинна френска монета

pic-04-03-2016-1841131

В тази епоха на напреднали технологии, неидентифицираните летящи обекти, които се появяват в небето тук и там, често биват запечатвани на  снимки и видеоклипове. Може да се помисли, че сега хиляди извънземните кораби прелитат над нашата планета. А това означава ли, че хората преди не са виждали летящи чинии?

Сега има доказателства, че летящите чинии са познати на  хората отдавна и са наблюдавани преди много векове.
pic-04-03-2016-1841132
Европейски  уфолози са открили  старинна френска монета,  сечена през петдесетте и осемдесетте години на седемнадесети век. От едната страна на металния продукт е изобразен голям дискообразен НЛО, висящ над земята. Неидентифицираният обект не може да бъде объркан с нищо друго, затова изследователите са единодушни, че  преди  три и половина века  французите, са изобразили на монетата  летяща чиния.

pic-04-03-2016-1841133
От другата  страна е  показан  облака, от който вали  дъжд  върху някакво растение. Уфолози предполагат, че французите може да са свързвали дейността на неидентифицираните летящи обекти с валежи. В допълнение, на монетата има латинската фраза «Opportunus adest», което може да се преведе като „Тук и в точното време.“ Дали това се отнася към извънземните, специалистите не могат да кажат.

Нумизматите, от които са потърсили помощ уфолозите казват, че тези монети французите са използвали в  хазартни игри като заместители на истински пари. В днешно време в тази роля, както е известно, се използват чипове, произведени от полимери.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *