Най-масовото свидетелство за появата на НЛО (видео)

nloКъм днешна дата са събрани стотици свидетелства за появата на неидентифицирани обекти, включително така наречените „НЛО“. Много от тези материали са фалшификати, много – непълни (без видео и снимки), но има едно безспорно доказателства, което е истинско, то е наблюдавано едновременно от много обикновени хора, военни, журналисти и чиновници от САЩ.

Това явление се случва през юли 1952 г. Нито преди, нито след това, светът не е виждал такава мащабна поява на НЛО в гъсто населени райони. И най-вече никога повече тези обекти не се появяват пред очите на широките маси хора.

Вашингтонските НЛО изведнъж се появяват не само на небето, но и на военните радару. По тревога два пъти са вдигани изтребители, но военните не се осмеляват да атакуват тези обекти. А и е било малко вероятно да направят нещо – те маневрират необяснимо така, че е било невъзможно да бъдат настигнати.

Феноменът с тези светлини в небето над Вашингтон – е един от най-известните документирани и все още необяснени появи на НЛО в историята.

Светлините се появяват в небето в периода 12-29 юли 1952 г., на видеото е представен откъс от записа , направен на 12 юли.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *