Огромни „Звездни врати“ над повърхността на Земята са заснети от космическа станция? (видео)

Уникалните кадри никой не обяснява, пише ufointernationalproject.com

Това са последните интересни кадри с НЛО, записани от камерата за наблюдение на НАСА на МКС. Свидетел и регистратор на това събитие е известният потребител на Youtube и уфолог Streetcap1. Той представя в своето видео този мистериозен ярък обект над Земята. Даденият случай – не е първото наблюдение. Преди това странни портали към други светове често са се появявали в земната атмосфера. Тяхното присъствие е признато дори от НАСА!

Вие можете сами да анализирате изображенията, получени по време на онлайн предаване от камерата на МКС. Съдейки по разстоянието от МКС, размерът на светлинният „прозорец“ е огромен! Може би това е някакъв вид дупка, отворила се над повърхността на Земята? Или това е момент на влизане\излизане на пътешественици, посещаващи ни от други светове?

Не много отдавна, НАСА официално обяви пред света, че порталите съществуват и се отварят почти всеки ден! Но НАСА омаловажи значението на тази теория, и само отбеляза, че порталите се появяват в резултат от дейността на Слънцето. И кой знае, може би това е така.

Но  е възможно  извънземните, знаейки механизма на възникване на порталите, да ги използват за да пътуват през Вселената!?

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *