Само за жени: Как да проверите дали е безнадежден комплексар

За да проверите ви трябва само една най-обикновена  лелка на неопределена възраст, но тя трябва непременно да е дебела  и да изглежда зле. Колкото по -страшно изглежда, толкова  по-добре. Лицето и  трябва да бъде  подпухнало от алкохол. Ако успеете да намерите и лелка и без зъби, такава е  идеално.

Като намерите такава я последвайте. Разберете обичайния и маршрут. Кога тя напуска къщата, кога  отива на работа, кога се връща от работа. Трябва да знаете времето, когато лелята е особено уморена и изглежда особено зле. След това, можете да въздъхнете с облекчение. Повечето от работата вече сте свършили.

Сега ви остават дреболиите. Уредете си среща с любимия мъж по такъв начин, че лелята със сигурност да попадне в полезрението му. Например, прибира се  от работа с тежки чанти, докато вашият човек нежно ви е  прегърнал през талията.

След като погледът на вашия човек попадне върху нещастницата, въздъхнете тъжно. Кажете нещо такова: Колко жалко. Това е бившата първа красавица от  нашето училище. От 14 годишна хойкаше  с момчета,  често  ги сменяше,  обичаше  да пие и да пуши – а  сега? Сега  напълно се е сдухала,  преждевременно. Ухажваше я едно скромно и срамежливо момче, но тя му отказа, ходеше само с  богаташи. А сега на какво прилича? Тя се превърна в дебела  и грозна бабичка.  Никой вече  не я иска. Така  ще трябва да изживее дните си. С котки.

Идеално би било, ако ваш съучастник  по това време пусне зад ъгъла няколко котки. За да не избягат котките  преди това може да ги скрие в багажника си. Появата на котките ще придаде на сцената особена трагичност и обреченост. В допълнение, ще има звукови ефекти, достойни за всяка такава драма. Но и без котките може да мине.

Вие веднага ще видите как на лицето на комплексирания  мъже ще се появи доволна и злобна усмивка.

– Какво, поживяла си е добре, дъртата кучка, нали? А сега е като парцал. Да беше мислила навреме! Отрепка, не ми е жал за нея!

Комплексираните мъже, за разлика от нормалните, много им харесва, когато бившите  красавици (и бившите  съпруги също) биват наказани. Това е един много точен показател. Миг на справедливостта. Комплексарът ще се въодушеви така, сякаш го е викнала на среща самата Анджелина Джоли.  Той е щастлив. Сега той има история, която може да  разказва на всички.

Той не трябва да  знае, че жените надебеляват не от мъжете, а от храната и лош метаболизъм. А състоянито на зъбите  зависи от генетиката, киселинно-алкалния баланс, диетата, в крайна сметка, но не и от мъжете. И че  лошата  прическа се поправя не с брак, а с  добър фризьор. Няма значение, че тази леля няма нищо общо с вашия клас. Че  отдавна е омъжена. И че никога не е била красавица. Не му казвайте това. Не му разваляйте удоволствието. Оставете го  да се наслаждава на сладкото отмъщение…

Може да попитате, защо, по дяволите, се е нужен един  такъв гаден,  комплексиран дребен по душа мъж? И аз се чудя защо …

Затова  винаги избягвам мъже, които се радват на чуждия лош външен вид или неуреден личен живот. Особено на бившата съпруга или съученичка. Лош е този знак. Много лош.

Нещо повече, дори и да не сте устроили клоунадата  с котки и лелка, просто по-добре разгледайте  мъжа. Как  той говори за жените? Радва ли се на тяхното нещастие?

Ще се  съгласите ли, че подобно поведение е маркер, разкриващ комплекси?

Мадам  Пфаф

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *