Secureteam 10: Плутон е главната база на извънземните (видео)

Виртуалният археолог и уфолог, известен в мрежата под името secureteam10, е забелязал на снимки на Плутон, направени от сондата «New Horizons», няколко гигантски цилиндрични обекти на извънземните, както и доста странна структура на повърхността на далечната планета, с очевиден изкуствен характер.

И понеже камерата на сондата прави снимки с висока резолюция, могат да се увеличават значително без особени загуби на качество по-малки детайли, например, някои малки обекти. Именно това е позволило на виртуалния уфолог да забележи излитането на цилиндричен НЛО от повърхността на Плутон.

Освен това изследователят е забелязал на далечната планета близо до излитащите цилиндри и сграда с формата на правилен конус. Като се промени контраста на снимката, пише в коментара си secureteam10, може да се види, че едната му страна е добре осветена от слънцето, но и другите също се виждат добре, поради светенето на атмосферата.

Плутон – планетата на загадките

Каква е тази мистериозна планета – Плутон? Тя и досега поставя учените в задънена улица, защото миналото и е необяснимо и неясно. Например, да вземем петте спътника на тази планета. Защо те се въртят с различна скорост, а Харон няма нищо общо с нашата Слънчева система? Не случайно най-смелите изследователи предполагат, че сателитите на Плутон са се присъединили към него по-късно, тъй като те не биха могли да се образуват по естествен път. Според уфолози, това са изкуствени обекти – най-вероятно кораби или бази на извънземните.
Като непряко потвърждение на такива твърдения може да послужи и атмосферата, която обгръща тази загадъчна планета. Според законите на физиката нея просто не трябва да я има, но тя съществува и съдържа метан, азот и въглероден оксид.

Плутон, който се намира от Земята на разстояние около 6 милиарда километра, казва secureteam10, е най-подходящото място за главна извънземна база, които, благодарение на своите технологии, само за няколко секунди (или минути) могат да достигнат до всяка точка на нашата Слънчева система и дори отвъд нея. А за нас тази база е практически недостъпна, и следователно, хората няма как да си пъхат там любопитните носове, както правят на Луната, Марс, Венера …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *