Спътник на НАСА засне два пъти един и същ НЛО до Слънцето? (видео)


Ловци на НЛО откриха един и същ огромен обект на две снимки на спътник на НАСА.

Ловците на НЛО отново разкритикуваха НАСА заради мнимото мълчание на агенцията по повод на това, че ловците НЛО намират ​​ярки свидетелства за постоянния и интензивен трафик на огромни извънземни кораби, така наречените кораби-майки, круизни кораби, кораби от експедиционния флот, които преминават през вътрешната част на Слънчева система , близко до звездата.

Ловците на НЛО обвиняват НАСА, че агенцията отказва да говори за честите наблюдения на сателитните снимки на SOHO на огромни обекти със сложни симетрични структури, което предполага, че са изкуствени или свръхтехнологични междузвездни космически кораби.

(SOHO (англ. Solar and Heliospheric Observatory, код обсерватории «249») – космически кораб за нaблюдение на Слънцето, съвместен проект на ЕКА и НАСА)

Запаленият ловец на НЛО под псевдонима Streetcap1 в YouTube твърди, че един и същ огромен НЛО е попаднал на две снимки на Слънцето, направени от SOHO на 14 март 2016.

Изходните снимки могат да се видят на сайта на SOHO.

Според Streetcap1 думи, повторението на един и същ „обект“ на две снимки на SOHO в един и същи ден доказва, че обектите не са дигитални артефакти, които   са възникнали в резултат на изригване на коронарна маса от Слънцето.

Както пише в популярния си блог „Дневници на НЛО,“ Скот Уоринг, снимки показват „кораб с две дълги „ръце“ или криле.“

soho1_670x415

„Изглежда, че НАСА винаги игнорира НЛО, макар че аз винаги информирам за всеки в постовете си“, – оплаква се Уоринг.

„Досега НАСА нито веднъж не ми отговори. Те пренебрегват изследователите на НЛО, защото знаят, че ще загубят, и ще дойде денят, когато истината ще бъде освободена.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *