За извънземният произход на мъжете и гостите от Нибиру (видео)

Хипотезата, че мъжете не са се появили в резултат на еволюцията, а са биороботи, които са създадени от високоразвита древна цивилизация, не е нова. Може би извънземен космически кораб се е разбил на Земята, и така са се появили мъжете.

В древните шумерски текстове се казва, че извънземни от Нибиру решили да колонизират Земята,  като за тази цел създали мъжете.

Археолози и историци, чиято специалност е изучаването на древни цивилизации, считат, че ерата на царуването на мъжете е достигнала своя край. Новата ера, която е започнала през 2012 г., ще се превърне във времето на жените. Феминистките твърдят, че ерата на матриархата ще стане началото на новия рай на земята.

Жената, според тях, е основна форма на живот, а мъжът е само помощник, без който може. Репортери са изчислили, че ако мъжете изчезнат, ще изчезнат войните и терористични атаки, броят на затворниците ще намалее с 97%, докато броят на пътнотранспортните произшествия ще намалее със 70%.

Какво очаква Земята, ако жените дойдат на власт? Рай или ад?

Реалната дейност на жените, известни в целия свят, може да стане отговорът на този въпрос …

Видео (на руски):

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.