Зона 51 (Area 51): Затвор за извънземни от други планети (видео)

В края на 90-те години Скот Рейн, който твърди, че е бивш служители в Зона 51, говорейки по американска телевизия заяви, че в един от подземните хангари на тази база са затворени извънземни същества.

… Американските чиновници бързо реагират на това изявление, и започват да твърдят трескаво, че тази информацията не е вярна и че Скот Рейн просто е луд.

Скоро с опровержение на изявленията, направени от Скот Рейн, се включва и президентът на САЩ Бил Клинтън, който, признавайки съществуването на полигона в пустинята Невада, отрича всички твърдения за наличието в нея на НЛО в тайна лаборатория, и следователно всичко, свързано с това.

Което, известният ядрен физик Боб Лазар коментира, че „е малко вероятно президентът на Америка да тръгне да отрича твърденията на някой ненормален“. „Разбира се, самата реч на президента повече свидетелства в полза на думите на Рейн, отколкото всякакви други доказателства“, – каза Лазар в интервю за „Ню Йорк Таймс“.

Вижте и видео по темата (на руски):

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.