Daily Mail: Огромен, почти невидим НЛО, патрулира в небето в САЩ? (видео)

Използващ маскировка летателен апарат е заснет в облаците, пише The Daily Mail.

Версия на записа с повишена експозиция показва сянка в облаците.

Ловец на НЛО твърди, че е заснел „зашеметяващи кадри“, показващи „маскиран апарат“, който патрулира над Земята от облаците.

Според ентусиаста, който се занимава с търсене на извънземни цивилизации, който е разказал за инцидента на канала в YouTube за SecureTeam10 канал, видеото показва мистериозен обект в небето над град  Фрейзър (Frayser) в Северен Мемфис, Тенеси.

На пръв поглед „корабът“ трудно може да се види, защото е скрит зад облаците, но след изучаване на записите във  версия „повишена експозиция“,  се появяват някакви странни сенки.

2

Според НЛО ентусиасти, кадрите са записани на 28 март тази година, и са изпратени с помощта на г-н Шнайдер.

Авторът на видеото твърди, че е чул силни кънтящи звуци, които той не могъл  да си обясни. Техният източник е бил високо в небето няколко дни преди наблюдението.

Това го накарало многократно да излиза навън да търси източника на шума, и дори не погледнал в Интернет за да търси обяснение или информация за наблюдения на други хора.

След като авторът се отказал от намерението си да обясни шума с човешката дейност, преживял „зловещо усещане“, като че ли нещо се намира в небето над него.“3

След това мъжът започнал да снима небето и казва, че е видял за част от секундата огромна „машиноподобна структура, която се движи в небето.“

Шнайдер казва, че устройството се е показало само за миг през облаците, и след това било е по-лесно да се види с невъоръжено око.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *