Йелоустоун: Катастрофа на НЛО (?) и странна активност (видео)

Според свидетеля Шон от Йелоустоун, той е видял огромен неидентифициран обект, който се е разбил в ранните сутрешни часове на 18 април, 2016 г., недалеч от супервулкан.

Въпреки че няма повече информация за това събитие, то предизвика слухове в социалните мрежи, като се твърди, че това е НЛО, който е паднал от небето и се е разбил в Националния парк Йелоустоун.

От видеото за предполагаемата катастрофа с НЛО в YouTube се вижда само колона от дим. Може да се предположи, че това просто е инверсионна следа на самолет, летящ към камерата, а може би нещо наистина е навлязло в атмосферата и се е взривило над Йелоустоун ?.

Може би това не е НЛО, но няма съмнение, че нещо странно се случва в Йелоустоун.

И изглежда така:

Йелоустоун е една от най-наблюдаваната и подложена на сеизмичен мониторинг зона на планетата, и някои искат да използват енергийно оръжие за унищожаване на Йелоустоунския супервулкан. Те планират фалшиво събитие в Йелоустоун, което може да доведе до катастрофа на ниво измиране?

Преди няколко дни, Дейв Ходжис от „Шоуто на здравия разум» (thecommonsenseshow) е получил две тревожни писма геолог и геофизик, които изследват нарастващата сеизмична активност в Йелоустоун от 2011 г. насам.

В контекста на тези писма се подкрепя идеята за потенциално фалшиво събитие.

По-долу са някои от съображенията на геолога, който е подписал споразумение с Агенцията за национална сигурност, и то предвижда автоматично затвор без никакви съдебни производства:

Изглежда, че „frackers“ (производители на нефт от шисти) са експериментирали, с други думи, някой се опитва да прецени дали могат да причинят серия от изригвания в Йелоустоун.

Бившият колега, който е изследвал същата област, е казал, че са открили електромагнитни смущения. Той има чувството, че главното изригване и земетресения могат да бъдат причинени от промянаta на посоката на електромагнитните честоти.

Земетресенията в Еквадор не са естествени и не следват очакваните модели. Геологът и колегата му смятат, че те са изкуствено създадени и може да са тест за онова, което после ще бъде използвано в Йелоустоун.

И двете писма на експертите в областта на геологията могат да бъдат намерени на интернет страницата www.thecommonsenseshow.com

Връщайки се към предполагаемото катастрофата НЛО, има всички основания да се съмняваме, че това е катастрофа с НЛО, но е възможно, че някой използва летателни апарати за изучаване на странната активност в Йелоустоун.

Видео с предполагаемата катастрофа на НЛО в Йелоустоун:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *