Какво искат да ни кажат или да ни покажат извънземните? (видео)

Очевидно камерите, които снимат НЛО са по-съвършени, отколкото човешкото око – а това е още една стъпка към сближаването ни с извънземните. Следващата стъпка ще се състои в това, че камерите ще станат още по-съвършени и ние ще бъдем в състояние да снимаме летящите апарати на извънземните толкова лесно, колкото, да речем, самолети и хеликоптери.

Интересно е друго: дали ние не получаваме цялата тази информация само дотолкова, доколкото ни е позволено да я получим? И ако това е така се оказва, че човечеството постепенно се подготвя за нещо грандиозно, като например среща с представители на други светове. В интересни времена живеем, но …

Извънземни в бразилския град Убатуба

Като правило НЛО летят доста бързо и поради това нашите очи не ги забелязват. Но дори и в случаите, когато такъв апарат лети сравнително бавно, е трудно да се види и дори да се получи добър образ при снимане с камера, поради голямото разстояние, малкият размер на НЛО, маскиране сред облаците и така нататък.

Понякога, обаче,   авторите на клипове имат късмет, като бразилецът, който е бил в състояние да улови момента, когато в град Убатуба, в близост до океана буквално прелита огромен извънземен кораб.

Цилиндричен апарат

Късмет в това отношение е извадил и  жител на американския град Финикс, който докато карал колело, забелязал НЛО, който бавно се спуска към Земята.

Камерата на МКС заснела извънземен кораб?

pic-08-04-2016-1240092

Много интернет потребители периодично  преглеждат какво показва уеб камерата на Международната космическа станция. Така жител на Флорида е забелязал странен обект близо до МКС.

А тук може да се види още един такъв обект, открит от камерата на МКС – авторът на клипа е Streetcap1.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *