НАСА не може да отрече този огромен извънземен НЛО, заснет от камерата на МКС (видео)

 Дали извънземният космически кораб е доказателство за продължаващите свръхсекретни преговори с извънземни раси? – пита http://www.inquisitr.com

Ловците на НЛО по време на наблюдение  на камерата на Международната космическа станция, съобщиха, че са забелязали гигантски извънземен космически кораб, който се приближава към Международната космическа станция (МКС) в орбита около Земята. Последното откритие предизвика много шум в общността на НЛО ловците. Те твърдят, че сега НАСА няма да бъде в състояние да оспори това ново ярко доказателства за извънземен НЛО близо до МКС.

Конспиролозите твърдят, че последното наблюдение е още един пример за свръхсекретната дейност в рамките на „екзополитиката“ в космоса,  с участието на правителства и извънземни раси, която ще има последствия за безопасността на Земята.

„Извънземният космически кораб“ е бил забелязан да прелита близо до МКС на 5-ти април 2016 г., от няколко ловки ловци на НЛО, включително, UFOvni2012.

Други НЛО изследователите, също са забелязали масивния обект, който мистериозно  зависнал  и го описват като обект от типа „Хилядолетния сокол“, НЛО – космически кораб от популярната поредица Star Wars.

UFOvni2012 е направил четири снимки на НЛО, преди да изчезне от погледа му.

НЛО изследователят казва, че мистериозният обект се е движел в същата посока като МКС на ниска околоземна орбита. Изглеждало е сякаш НЛО върви „в крак“ с МКС – като се движи със скорост от десетки хиляди мили в час около Земята. Ето защо наблюдателят е стигнал до извода, че обектът трябва да лети със същата скорост като тази на космическата станция.

Въпреки това скептиците твърдят, че предполагаемият „НЛО“ може да е китайската космическа станция Tянгун -1, или една от хилядите орбитална отломки.

Според изследователите на екзополитиката, „НЛО често биват наблюдавани да дебнат в пространството около МКС и те принадлежат на извънземни раси, като например сивите, за които се твърди, че са подписали споразумения с правителствата на Земята. Други летящи чинии могат да принадлежат на други раси, които също се стремят да сключат споразумения със земните правителства.

Следва.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *