Рисунки на НЛО и извънземни на 10 000 години (видео)

В древните пещери на Индия, близо до селата Chandel и Gotitola, на 130 км от град Райпур, археолози са открили праисторически пещерни рисунки, изобразяващи извънземни и НЛО. С помощта на най-новите технологии учените са установили, че възрастта на тези рисунки е около 10 000 години.

На рисунките са изобразени същества, които изключително много напомнят на извънземните от холивудските филми. Също така картинките, направени с естествени пигменти, показват и летящи НЛО.proxy

Рисунките само леко са избелели от времето, но на тях ясно се виждат странни фигури, някои от тях дори в скафандри, с предмети в ръцете, които изглеждат като оръжия, а чертите на лицата им са трудно различими.

Жителите на много индийски села имат странни вярвания и поддържат наследени от предците им религиозни обреди, свързани с тези рисунки. Някои племена се покланят на хората, изобразени на тях. Наричат ​​ги „малките хора“ и разказват старинни легенди за това как тези хора са пристигнали с летящи обекти и отвличали жители, които никой повече не видял .

Някои уфолози твърдят, че тези пещерни картинки ясно показват, че хората, които са живели в Индия преди 10000 години, всъщност са се срещали с извънземни същества, пристигнали с летящи чинии. Други казват, че тези изображения могат да бъдат просто плод на въображението на древните художници.

Но традициите и вярванията на съвременните индийци в тези села внасят мистика в тази история. Освен това доказателство за срещи на хора с извънземни в праисторическите времена и по-късно,  са и много рисунки в Индия, изобразяващи извънземни същества с оръжия. Също така в древната история на Индия се споменават някакви вимани, летателни апарати на индийските богове. Много ясно те са описани в древните текстове на санскрит.

Описанията на виманите и НЛО са много сходни, учените казват, че това са  били огромни апарати, понякога достигащи по размер домове на няколко етажа.

Ловците на НЛО твърдят, че всички тези широко разпространени традиции определено потвърждават посещения на извънземни на Земята.

Но въпреки доста явните препратки към НЛО в древните традиции на Индия, повечето съвременни учени все още вярват, че това е псевдо-научна теория и твърдят, че изводите за посещения на извънземни Земята в праисторически времена са напълно неоснователни.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

  •  

Кой е изваял древни астронавти в храма на Хойсалесвара, Индия? (Видео)

Това е храмът на Хойсалесвара в Индия, и тук  виждаме много странни скулптури: тези образи много приличат на съвременните астронавти. Имат шлемове, които напълно покриват главите им. Всеки  носи на… Continue reading „Кой е изваял древни астронавти в храма на Хойсалесвара, Индия? (Видео)“

  •  

 

Пещерна живопис с изображения на извънземни и НЛО е открита в Индия (видео)

Праисторическите рисунки, открити в пещера близо до индийския град Шарама, се превърнаха в малка сензация. Защото тези  скални картини, вероятно показват представители на извънземна цивилизации и техните летателни апарати. Индийските… Continue reading „Пещерна живопис с изображения на извънземни и НЛО е открита в Индия (видео)“

Шокиращо изявление на Индия: HAARP е „истинската причина за глобалното затопляне“

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *