Wi-Fi: Мълчаливият палач, който ни убива бавно

За това почти не се говори! Защитете себе си и близките си!

Безжичната  Wi-Fi мрежа, която използваме за да се свързваме с интернет без кабели,  в момента се използва  навсякъде. Но  малко хора знаят, че техниците, които обслужват Wi-Fi оборудването,  имат конкретни инструкции,  за се да сведат до минимум вредите за   здравето им.

Безжичните устройства, като мобилни телефони и таблети, използват  рутери за  да се свързват с интернет. Рутерът излъчва WLAN сигнали – електромагнитни вълни, които могат да причинят огромни  вреди на човешкото здраве. Често ние пренебрегваме този факт, защото не знам практически  нищо за това.

Но по всяко време тези сигнали продължават да вредят на нашия  организъм. Изследване, проведено от Агенцията по здравеопазаване във Великобритания е доказало,  че Wi-Fi рутерите пречат на растежа на хората и растенията.

Ефекти от въздействието на  Wi-Fi:

Хронична умора;
Болки в ушите;
Липса на концентрация;
Често силно главоболие;
Проблеми със съня.

Ние не можем да живеем без технологиите – това е факт. Но ние трябва да знаем как да се предпазваме от вредните им въздействия. Ето няколко съвета за това как да се използва безопасно Wi-Fi-рутер, или поне да се намалят потенциалните вреди.

Как да защитим децата от електромагнитни вълни

Изключете Wi-Fi преди лягане;
Изключвайте Wi-Fi, когато не се използва;
Заменете у дома безжичния телефон с добрия стар кабелен;
Не инсталирайте Wi-Fi-рутер в кухнята и в спалнята.

По материали на DM

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *