Барак Обама на прага на разкритието: „Разумни извънземни посещават Земята“

Американският президент Барак Обама ще разкаже на света, че съществуват интелигентни извънземни и че те са посещавали Земята,  преди края на президентския си мандат, казва американски лобист, пише express.co.uk
Steve-Bassett-544305Стив Басет, изпълнителен директор на Paradigm Research Group,  е единственият регистриран лобист за „разкриване на извънземното присъствие“ в Съединените щати, и той агитира  Белия дом ясно да заяви това, което е научила администрацията за  последните 20 години.

В ексклузивно интервю за  Express.co.uk, 69-годишният изследовател обяснява защо той е убеден, че 2016 ще бъде исторически важна година.

Във въздуха витае вълнение,  когато г-н Басет пристигна в Daily Express в Лондон по време на посещението си във Великобритания и Европа, за да получи международна подкрепа за своята 20-годишна мисия.

Той каза: „Това ще стане реалност през тази година и първите страници на вестниците по целия свят ще пишат за него.  Това е най-важният сюжет  за цялата история на горещите новини.“.

Басет е убеден, че неговите двадесет години работа ще дадат плод. А защо 2016 г.?

Mедийната  буря се разраства от двете страни на Атлантика.

През януари Express.co.uk бе сред многото медии, които  съобщиха за   коментарите на Хилъри Клинтън по време на предизборната и кампания, че иска да стигне до дъното на тази мистерия с НЛО  веднъж и завинаги.
Кандидатът за президент  обеща да изпрати работна група в  мистериозната Зона 51 – военна база в Невада, където, както смятат конспиролозите, има  НЛО и са скрити доказателства за извънземни технологии, така че трябва само да спечели изборите.

Ръководителят на кампанията й Джон Подеста също говори публично за желанието си да се покажат свръхсекретните  НЛО файлове.

Но на фона на тази кампания, г-жа Клинтън направи други стъпки.

Двадесет и два месеца след като Бил Клинтън напусна поста си, Подеста призова да се публикуват всички досиета за НЛО на  22 октомври 2002 г.  в Националния пресклуб, и направи същото на същото място, година по-късно.

През 2010 г.  Подеста потвърди ангажимента си за разкриването в предговора си към книгата  „НЛО: Генерали, пилоти, и високопоставени служители са на записа на Лесли Кийн.“

През февруари 2015 г.  Подеста писа в  Twitter: „Най-големият ми провал през 2014 г.: За пореден път не осигурих „разкриването на досиетата за НЛО „.

На 29 -ти септември, 2015,  Подеста туитна за интервю на репортер с г-жа Клинтън: „Попитайте я за извънземните следващия път, „истината е някъде там“.

А през март  Express.co.uk в ексклузивно разследване разкри участието на Клинтън в  „Инициативата Рокфелер“, на  влиятелния магнат Лорънс Рокфелер през 1990 г., и се опита да открие истината, защо тази двойка никога не говори за НЛО.

Г-н Басет счита, че  г-жа Клинтън и г-н Подеста знаят  или силно подозират, че извънземните са реални, а вълнението и  по този въпрос показва, че тя иска да бъде в центъра на събитията, когато бъде  разкрита информацията.

Но той не е сигурен, че тя ще стане президент, а след това ще направи съобщение,  дори и да не стигна до президентството.

http://www.express.co.uk/news/weird/672284/EXCLUSIVE-Barack-Obama-on-brink-of-revealing-intelligent-aliens-visit-Earth

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *