Извънземните са превзели дъното на Тихия океан край Калифорния (видео)

Американската асоциация на уфолозите Secure Team 10 е открила следи от извънземни на Google Maps. Според наблюдателите, извънземните са окупирали дъното на Тихия океан край бреговете на Калифорния. Доказателства за своята теория уфолозите са записали на видео.

Те са публикували снимки от океанското дъно, намерени на Google Maps. Авторите отбелязват, че в пясъка под водата се виждат странни следи и петна, сякаш оставени от тежка техника, която се движи по дъното.

„Тези изкопи не могат да имат естествен произход“ – смята авторите на видеото. Някои зрители имат различно мнение. Някои смятат, че странните следи са оставени от техника, която различни изследователи периодично спускат към дъното на океана. Други смятат, че „изкопите“ с необичайна форма са от сонари, инсталирани на много кораби.

Но каквото и да е това, недвусмислен извод не може да се направи за произхода на необичайните по форма линии на океанското дъно.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.