Развитие на свръхспособности с помощта на подсъзнанието и магическа сила

Вие навярно сте чували, че  добрата дума лекува, а зла – осакатява? Вярвате ли в това? Ако отговорът е да, тогава тази практика е за вас, но  дори и да не вярвате –  опитайте, животът ви няма да стане по-лош, а да го подобрите   никога не е твърде късно!

Сега имате уникалната възможност да използвате могъщата сила на подсъзнанието си по пътя към избавяне от болести и разкриването на желания от вас  потенциал за лична реализация! На пръв поглед тази    практика може да изглежда твърде опростена, но при по-дълбокото и разбиране и нейната реализация – вие ще бъдете изумени от силата на въздействието на тази психотехника!

Какво ще ви трябва:

а) Водоустойчив  маркер и съд без надписи,  реклами, етикети и  конкретни изображения (абстрактни –  може).

б) Самозалепваща се хартия (едноцветна, най-добре бяла) и / или обикновена хартия + универсално лепило.

1 Ниво. Оздравяване.

Да речем, че искате да се подобри състоянието на храносмилателния си тракт. За целта ви трябва чаша / купа, която използвате всеки ден и на нея трябва да  напишете „Здравето на моята храносмилателната система“.  По същата аналогия можете да регулирате състоянието на всеки един от своите  органи или системи: сърце, бъбреци, черен дроб, лимфна / нервна / кръвоносна  система и др …

2 Ниво.Психокорекция.

Продължаваме нататък. Освен телесното благополучие  е важна и правилната психическа позиция на нашето съзнание, затова  можете в тези места на дома, където се задържате  най-много,  да поставите  съответните семантични етикети. Например: „Радост“, „Чист ум“, „Любов“ и всичко подобно, за което се сетите …

3 Ниво.Развитието на Свръхспособности.

Ако с предишните  нива всичко е ясно, значи  можем да преминем  към още по-напреднала фаза на работата с подсъзнанието.

Разкриваме неговите скрити (латентни или все още архивирани) способности. Тук също всичко е много просто! На мобилния си телефон можете да залепите етикет „Ясно слушане“, на лаптопа „Ясновидство“, на дневника си –  „Суперпамет“ и така продължавате в същия дух.

Както можете да видите самата технология е много проста и ако към чисто механичното и изпълнение вие включите Чувстване, Разбиране, Вяра и Осъзнатост, изпълнението на тази елементарна процедура определено ще ви донесе плодотворни резултати, каквито не сте и сънували!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *