Шокиращи кадри с изчезването на НЛО близо до военна база в САЩ (видео)

Жителка на щата Охайо близо до база на военновъздушните сили на САЩ заедно със съпруга си станала свидетел на това, как извънземен кораб със странна форма изчезва във въздуха.

На залез слънце на 25 май жената от град Дейтън, заедно със съпруга и децата си почивали в двора на къщата, когато тя и съпругът и забелязали как неидентифициран летящ обект виси във въздуха, а след това изчезва.

Както се вижда на видеото, отначало този НЛО със странна форма рязко се премества в пространството. Най-шокиращото в това видео е, че този извънземен кораб в крайна сметка изчезва пред очите на жената, мъжът й и съседите, които също го наблюдавали.

Тези необичайни кадри коментира уфологът Тайлър Глокнър. Защото той по-рано вече е получавал подобни видеоклипове и снимки от района на град Дейтън в Охайо близо до базата Райт-Патерсън. Според Глокнър първите кадри били много съмнителни, тъй като качеството им не позволявало да се проучи подробно обекта. Но това видео е направено с професионален фотоапарат, който разполага с телескопичен обектив. Експертът е сравнил двата обекта и казва, че това е един и същ кораб.

– Без съмнение, това е един и същ кораб. Очевидно е, че това е или извънземен кораб, или много, много странен безпилотен самолет, създаден по извънземни технологии в базата на Райт-Патерсън – казва уфологът.

Related Posts

One thought on “Шокиращи кадри с изчезването на НЛО близо до военна база в САЩ (видео)

  1. Прилича ми на ментак. С новите програми за 3D какви неща само могат да се правят. Помните ли Аватар – е това е правено на компютър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *