Хаос 2020: Глобален недостиг на храни, гладни бунтове, цената на продуктите скача с 400% (видео)

Мозъчните тръстове Световното правителство и Федералната агенция за извънредни ситуации на САЩ (FEMA) обявиха , че предстои истинска продоволствена катастрофа.

Знае се кои са страните и сроковете за настъпването на продоволствената криза.

Представители FEMA казват, че недостиг на храна ще има навсякъде около 2020 г., а цените на хранителните продукти ще се увеличат с 400%.Protesti Argentina

Това резюме е било представено  след обобщаване на резултатите от работата на мащабен Семинар по продоволствена безопасност в рамките на Food Chain Reaction and Global Food Security Group.

Резултатите от работата на специализираните групи са впечатляващи: всички правителства по света знаят, че Великият минимум на слънчевата активност настъпва, и те провеждат тези учения за да установят за себе си последиците от падащите добиви в селскостопанския сектор, недостига на храни в световен мащаб и нарушенията в системите за доставки. Най-сериозният проблем, разбира се, ще изпитат жителите на големите градове.

Бедствия, загуби и хаос ще са резултат от новата ситуация на Земята.

Според експерти от Националната космическа агенция на САЩ – НАСА, на Земята скоро ще започне мини-ледников период. Причината за това може да стане ниската слънчева активност. Според информацията на учените, в момента нашата звезда е в сравнително спокойно състояние, и това ще продължи.

Сега активността и е най-ниската за последните сто години.

Ето защо е много вероятно средната годишна температура на нашата планета да намалее.

Повече – във видеото:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *