Ловци на духове записаха разговор … с духове (аудио)

Какво да правим, ако в дома ни се появят призраци? Разбира се, за да се обадим на ловците на духове. Именно така постъпил и жителят на щата Вашингтон жител Kит Линдер, когато в новият му дом започнало да се случва нещо странно. Специалисти по свръхестественото успели да запишат разговора с духовете с диктофон.

Както казва Linder, той и приятелката му се преместили в къща обитавана от призраци през 2012 г. Почти веднага след това в стаята започнали да се случват странни неща.

„Ние постоянно чувахме шумове – плач на бебе, тропот, някакво шумолене, а освен това започнаха да изчезват наши вещи – най-вече Библията и разпятието, висящо в къщата“, – казва американецът. Той казва, че в периода от 2012 г. до 2014 г. призраците изгорили три Библии, а още една не може да намери и досега.

За да реши проблема с духовете веднъж и завинаги, Линдер се обърнал за помощ към британските екзорсисти Стив мер и Дон Филипс. Те пристигнали в къщата Линдер, останали там една нощ и провели разговор с духовете. Записът на този разговор е публикуван по-долу.

Филипс поискал призраците да потвърдят, че   няма да навредят на собствениците на къщата. „Потвърждавам“, – казал призракът.

Но след почти четири години мъки, Linder все пак решил да напусне мистериозната къща. В момента тя се дава под наем.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *