Магически ритуал „Вълшебната пръчка“

В живота ви са настъпили тежки времена? Всичко ви е под „кота нула“,  в  душата ви е мрачно и нямате повече сили? Добре! Това ви се случва не за пръв път?

Без значение как се опитваме да поддържаме баланс, понякога ни застигат  бури.   Въпреки това … ние се различава от другите, ние силно вярваме в позитивното  бъдеще и,  за да коригираме неприятната ситуация в настоящето, взимаме в ръце  магически инструменти.

Така че ако изведнъж някаква гадост ви пречи  напълно да се радвате на живота, не се колебайте да отидете в гората или парка. Там, където никой няма да ви гледа и безпокои. Огледайте се наоколо, погледнете в краката си. Имате нужда от обикновена пръчка, от която ние ще направим своя „вълшебна пръчка“. Размерът и формата не са  от значение.

Намерихте ли? Тогава вземете пръчката в ръка и я размахайте три пъти, като казвате:

„Пръчице –   не ме разочаровай,  спаси ме! „

След това  разкажете на пръчката за своя проблем. Всичко така, както е. Може на глас, може и на ум, като гледате в нея.

Когато вашата „изповед“ приключи, тогава кажете:

„Когато докоснеш земята, премахни всички проблеми!“

Хвърлете  пръчката толкова силно и толкова далеч, колкото можете. Това е всичко!

Много скоро ще настъпят благоприятни промени в живота ви.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.