На Марс е намерен метален артефакт (видео)

Мистериозният артефакт е открит на 21 юни 2016 на снимки, направени на повърхността на Марс от ровъра Curiosity. Въпреки че НАСА е публикувала снимки с лошо качество, на тях може да се видят множество интригуващи детайли, които потвърждават, че обектът е изкуствен.

Лежащият на една страна цилиндричен обект силно се различава от малките каменни фрагменти на марсианския пясък. Цилиндърът е покрит с плоски правоъгълни панели или плочки. Десният му край има нехарактерна за природни обекти, гладка, равна повърхност.mars-2

От лявата страна може да се види цилиндрична тръба, стърчаща навън. Изглежда, че обектът е доста тежък, щом като  от левия му край стърчи аномалия под формата на метална халка или кука за повдигане с кран или подемник.

Докато НАСА не започне да публикува снимки с по-високо качество, особено когато на снимките се появяват загадъчни артефакти, можем само да предполагаме какво  всъщност представляват. Може ще дойде време, когато НАСА най-накрая ще сподели със света истинските си открития, направени от марсоходите на Червената планета.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *