Недвусмислени признаци на скрито сексуално желание

Сексуални сигнали на жените:

Близък контакт. Жената сякаш  случайно се оказва  много близо до мъжа, който я привлича –  на разстояние не повече от 40 см. Това означава, че тя е в очакване на отговор .. Например да я прегърне или най-малкото да се усмихне.

Демонстрация на подмишниците, врата и краката. Жената заема отпусната поза, така че да станат видими мишниците или се накланя,  показвайки жертвоготовно шията си. Тя се държи така в присъствието на мъж, от който се интересува. Ако, обаче,  често  променя позицията на краката си   – в нейното повишено внимание няма никакво съмнение.

Игра с косата и украшенията. Жената гледа в очите и докосва косата си – скрит сигнал, че тя копнее за докосване. Същото е  ако играе  с украшения, например обеци или верижка.

Лек ексхибиционизъм. Случайно се повдига  роклята й, разкривайки крака и нависоко, не е  никак изненадващо за жената, ако това се случи в точния момент, когато мъжът я гледа.

Поглед крадешком. Забелязвайки погледа на  мъжа, жената веднага свежда очите си надолу или настрани. Ако това не е за първи път означава, че тя иска да се запознае.

Сексуалните сигнали на мъжете:

Интерес. По време на разговор с жената мъжът  започва да тегли вратовръзката си и да докосва косата си – знак, че дамата е привлякла значителен интерес.

Сериозни намерения. Мъжът докато говори открито показва ръцете си – можете да бъдете сигурни, не се преструва.

Желание да бъде наблизо. Разстоянието между събеседниците от 1,5 до 3,5 метра се счита за бизнес, от 75 см до 1,5 метра – за приятелско, а ако е по-малко – това е  интимна близост. Ако мъжът постепенно се приближава по време на разговор, най-вероятно, неговият интерес  не е платоничен.

Желанието да  прегърне. Мъжът простира ръцете си встрани, или се обляга на стола си. Знак, че в този момент той иска да прегърне тази, която е в непосредствена близост.

Докосване. Мъжът небрежно докосва ръката  или лакътя на жената. Това означава, че му е много хубаво с нея.

Желанието да се хареса –  започва да коригира прическа, дрехи, изправя гърба, гълта корема.

Сексуално желание. Акцентира  гениталната област –  когато слага  палци в колана си, или държи  ръцете си на бедрата – това е  най-очевидната проява на сексуален интерес.

Бърза да се отърве! Предпочита да остане в границите на пионерското разстояние, кръстосва крака,  крие ръце в джобовете си и дърпа ухото си – ясен знак, че той не се интересува от жената, а  иска само едно нещо: разговорът да приключи възможно най-скоро.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *