Самопроклятие – как да не го допуснем

Какво е проклятие
Проклятието е много силно насочено енергийно въздействие, съдържащо в себе си информационна програма (за унищожаване) и енергия за постигане на това действие. Това не е просто въздействие, като например уроки или нещо подобно, а много по-силно.

Самопроклятие

Често се случва така, че човек сам се проклина, ако е направил нещо ужасно, според него, не може да си прости и се е прокълнал, например, на вечни мъки и скитания. Такива проклятия също могат да бъдат много силни. Всичко зависи от енергията, вложена в това проклятие.

Но не винаги самопроклятието може самостоятелно да се идентифицира, защото има различни видове.

• Силно емоционално – това проклятие всеки може да разпознае : Мразя себе си, осъждам се – ​​това е .
• Подсъзнателно самопроклятие.

Подсъзнателното самопроклятие – този вариант е много трудно да се идентифицира, поне за човек, който не знае как работи подсъзнанието. Повечето такива самопроклятия могат да бъдат идентифицирани само от опитни психолози и парапсихолози, защото са необходими екстрасензорни способности и богат опит на психолога.

Какво е подсъзнателното самопроклятие – в действителност е самоомраза, осъждане на себе си, самопрезрение, но не явно, а скрито в подсъзнанието. Ако попитате един човек дали обича себе си, той би могъл да каже, че, да, защото мисли, че става дума за неговите мисли и действия. Но подсъзнанието – това не нито едното, нито другото, това е намерение, нагласи, стремежи, „вписани“ в човешкото тяло. Без специфични умения или навици те не могат да се видят, но един специалист може да помогне на човека да види тези свои програми.

Енергетиката на човека контролира подсъзнанието!

Какво е самоомраза, осъждане на себе си, самопрезрение – това е пряка команда за унищожаване на собствената енергия, като самата тя унищожава притежателя си. В края на краищата за нея няма рецептори за болка, като у човешкото тяло, и няма логичен ум, който може да я спаси от такова самоунищожение. Тя просто изпълнява командите, записани в програмите. И го прави постоянно, всяка секунда, докато програмата не се отстрани от човека.

Но основната опасност от това е, че този ефект не се забелязва, не се вижда, както ние не виждаме въздуха, затова нямам как да се отървем от нея веднага.

Подобно на дрехите върху хората – ние сме свикнали с дрехите и не им обръщаме внимание, независимо от факта, че те са в постоянен контакт с тялото ни.

Същото е и със саморазрушителните програми – ние също така винаги сме заедно с тях, свикнали сме с тяхното въздействие върху нас, затова не ги забелязваме. Нашите системи за самоочистване и самосъхранение постоянно работят, това още повече намалява чувствителността ни към негативни влияния, но рано или късно системата за самовъзстановяване вече не може да се справя и човешкото тяло започва да отказва. Но отново, не изведнъж, а постепенно – хронични заболявания, на които хората не обръщат внимание, търпят ги и пият таблетки. Но рано или късно всичко свършва, всичко се износва и се „чупи“ от прекомерно натоварване.

Така незабележимо настъпва физическа слабост и психологическа безпомощност.

Ето този скрит враг изяжда всяко човешко същество отвътре, при това за сметка на собствените му ресурси. Това е много хитра бомба – видима само когато е твърде късно.

Проклятието на душата

Това е вид самопроклятие, но насочено конкретно към човешката душа.
Проклятието на душата е нежеланието да се живее, в различни варианти. Но не мисли и опити за самоубийство, а именно липсата на намерение да се живее. Да живее или да умре на човека му е все едно, на принципа „няма какво да губя“.

Ето и някои от програмите:

• нежелание да се живее.
• мрачен поглед върху живота.
• обида на живота.
• депресия – цяла колекция от различни програми.

Защо именно проклятие на душата? Основата на душата – това е духът, това самият процес на живота. Отричането и отхвърляне на живота – точно това е проклятието на душата.
А душата е част от Бога, сами си направете изводите.
[huge_it_share]

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *