Техника за самонастройка Ангелски криле

Ефектът от тази техника може да бъде много силен, до там – да започнат съществени промени на външно ниво.

Ще започнете да усещате по-различно отношение от околните, вие ще станете по- привлекателни за другите хора и дори за животни.

Не се учудвайте, ако започнат да ви търсят помощ, както търсят ангелите.

Невъзможно е да се разкаже всичко, защото това е истинско приключение. Оставете го да се случи и се наслаждавайте на тази игра.

Описание на техниката

1. Съсредоточете се върху своята Божествена същност. Насладете се на красотата, Силата, Мощта и Любовта на Божественото Аз, Господът на сърцето ви. Правете това толкова дълго, колкото е необходимо, за да се изпълните максимално с Божествена енергия.

2. Почувствайте, че Вие ​​и Вашето Божествено Аз са едно.
Вие сте едно цяло, неделими. Вие сте тази Божественост. Забравете за това време своето човешко въплъщение.
Не се разделяйте на човешко и Божествено, сега всичко това е едно.

3. Представете си мощни бели, светещи криле зад себе си. Задействайте цялото си въображение, опитайте се да ги почувствате физически зад гърба си. Крилата са толкова огромни, че могат напълно да се разгърнат, да покрият цялото ви тяло като одеяло. Насладете им се.

Знайте, че тези криле са Вашата защита от всякаква негативна енергия на фино ниво: отрицателни мисли на други хора, мислеформи, същества от ниско ниво, и т.н. нежелани енергии.

Тези криле са винаги с вас, и когато възникне опасност или нежелано въздействие, те се разтварят сами и ви предпазват от всякакви зли сили. Почувствайте силата и енергията на крилете. Чувствайте тяхната бяло-златна светлина.

4. Крилете също така могат да лекуват вътрешния ви свят, трансформирайки собствените ви страхове, чувство за вина, тъга, омраза – всичко отрицателно, което изпитвате. Обятията на крилете обвиват вас и вашето тяло (физическо, емоционално, ментално), вашата аура, пронизвайки ги с бяла трансформираща светлина. Нека тази сила и Божествена светлина трансформират цялата тъмнина в светлина. Просто позволете и наблюдавайте. Без напрежение.

5. Крилете на Ангела могат да лекуват. Нека те покрият тялото ви за физическо изцеление. Можете да изразявате намерението си да лекувате конкретна засегната зона.

6. Крилете на Ангела могат да бъдат призовавани да активират чакрите ви, да ги хармонизират. Създайте намерение и ги призовете да се отворят, усещайте, нека всичко се случи, наблюдавайте процеса.

7. Крилете на Ангела могат забавят процеса на стареене и да подмладяват. Сформирайте намерението си и призовете крилете, тяхната светлина и енергия.

8. Ангелските криле могат да помогнат на близък човек. Например, можете да скриете с тях своето дете или друг любим човек, този, на който искате да помогнете.

9. Ангелските криле помагат за подобряване на отношенията. При общуване можете покриете с тях себе си и своя събеседник. Или просто им позволете, те увеличават вашата енергия, сила, харизма.

10. Крилете на Ангела винаги зареждат с енергия, увеличават жизнеността. Призовете ги, ако имате нужда от Сила и Енергия.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *