45 хил. човека твърдят, че тази напитка ги е излекувала

Диетата на  легендарния австрийски лекар: Австрийският лекар Рудолф Бреус, един от най-известните  учени на запад, което изследва природни методи за борба с рака, казва, че е разработил специална  42-дневна диета. Тя е предназначена за унищожаване на раковите клетки.

От момента на своята дейност, която започва през 1980 г., повече от 45 000 пациенти са се излекували.

Много хора, които не са имали рак също са опитали тази  диета (понякога само за една седмица), и са съобщили, че тази терапия им е оказала значително положително въздействие, а именно:

Подобряване на съня

Станали са по-енергични

Драстично са намалели  настинките

Диета

Като част от хранителния режим, който е описан в книгата „Д-р Бреус: Профилактика на рака“, пациентите не трябва да ядат никаква твърда храна в продължение на 42 дни. Вместо това е необходимо правят от  зеленчуците  сок.

Ето една рецепта за една порция:

1 цвекло

1 морков

1 стрък целина

1/2 картоф

1 черна ряпа

Тези съставки трябва да бъдат добре смлени в блендер и прецедени за да се отстранят всички малки парченца.

Изгледайте това видео за да разберете как да си  направите Сока на Бреус.

Във видеото съставките са  два пъти повече – за  две порции. Те също така добавят малко малко гуава за вкус.

Как работи тази диета

Според д-р Бреус, раковите клетки се развиват в протеините от твърда храна. Диетата на  Бреус кара  тези клетки буквално да гладуват.

Съставките за сока са внимателно подбрани заради  способността им да се борят с болестта. Нека да разгледаме всеки един от тях и да научим какви са  техните полезни свойства. (Преди това се  уверете, че тези зеленчуци са органични!)

Цвекло

В продължение на векове, европейците са използвали цвеклото за лечение на рак. Цвеклото обогатява организма с хранителни вещества и кислород, които от своя страна помагат в  борбата с болестта.

Цвеклото също така се бори туморите чрез извеждане  на канцерогенните токсините от черния дроб, бъбреците и лимфната система.

Моркови

Изследователи от Университета в Нюкасъл са открили, че морковите съдържат противоракови съединения, известни като полиацетилен, който намалява растежа на тумора.

Други изследвания показват, че морковите съдържат и друго противораково съединение, известно като фалкаринол, което намалява размера на тумори при плъхове с  една трета.

Целина

В едно проучване, проведено през 2013 г., целината е убила  до 86% от белодробни ракови клетки в резултат на съединение, известно като апигенин.

Други изследвания показват, че този апигенин спира растежа на раковите клетки.

Картофи

Изследванията са доказали, че картофите инхибират  размножаването на  на лимфома на  черния дроб, стомаха, шийката на матката,  дебелото черво и клетките на рака на простатата и  също така предизвиква апоптоза (смърт) на злокачествените клетки.

Ряпа (черна)

Ряпата  очиства организма и го обогатява с витамин С и антоциан.

Витамин С убива раковите клетки, докато антоцианин има антиоксидантно действие, което се бори срещу свободните радикали и предпазва ДНК от увреждане.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *