Документи показват, че Кенеди е убит след като поискал от ЦРУ отговор за извънземните и НЛО

Разсекретени документи, получени и публикувани от Скот Уоринг, редактор на „Дневниците на НЛО“, показват, че Джон Кенеди само няколко дни преди смъртта си е написал писмо до ръководителя на ЦРУ с искане да му се представи  цялата информация за извънземните и НЛО.

Бележката е  истинска и е потвърдена от разсекретени документи, пуснати от  ЦРУ, пише sott.net.

JFK_1
Джон Ф. Кенеди е написал бележката до ЦРУ на  12 ноември 1963 г., а  е  убит на 22 ноември, 1963 г.

В меморандума си  Джон Кенеди пише: „Би било много полезно, ако вие предоставите обзор на  случаи за  сериозни заплахи с цел  идентификация на реалните, за разлика от секретните,   източници на ЦРУ и ВВС на  САЩ.

Важно е  ние да  направим ясно разграничение между идентифицирани и непознати епизоди, ако руснаците  се опитат да използват нашето разширено сътрудничество като прикритие за събиране на разузнавателна информация за техните отбранителни и космически програми. Бих искал да организирам за вас програма за обмен на данни с НАСА, където неизвестното е важен фактор. “

Същия ден той пише друга  бележка за НАСА, в която настоява  за „сътрудничество със  Съветски съюз за  съвместни дейности в космическото пространство.“

Ситуацията очевидно е представлявала  голям интерес за  Джон Ф. Кенеди, защото четири дни по-късно той посещава седалището на  НАСА в Кейп Канаверал, Флорида, въпреки че детайлите и особеностите на посещението му са неизвестни.

После  Джими Картър обещава по време на предизборната си кампания, че ако  бъде избран ще гарантира, че   правителството ще  публикува „всеки фрагмент  от информацията“, свързана с НЛО и извънземния живот. По стечение на обстоятелствата срещу Картър също се прави опит за покушение по време на неговото президентство.

Последните разкрития за интереса на Джон Ф. Кенеди към  НЛО  предизвикаха дори реакцията на сегашния кандидат за президент  на САЩ Хилъри Клинтън, която обеща да „стигне до дъното“ на тайната на НЛО, ако бъде  избрана.

„Мисля, че може да са ни посещавали, но ние не знаем със сигурност.“ – заяви наскоро Клинтън в интервю.

Но както казва експертът по НЛО Скот Уоринг, тази  тема  за Клинтън е  отвъд нейното  разбиране.

„Кандидатът за президент на САЩ Хилъри Клинтън „все още не знае със сигурност“, но тя няма правото да публикува такава информация. ЦРУ ще я убие преди тя да може да го направи, точно както го  направиха с JFK.

Хилъри ще се уплаши от ЦРУ  и няма да  публикува тази информация „, – казва Уоринг.

Related Posts

One thought on “Документи показват, че Кенеди е убит след като поискал от ЦРУ отговор за извънземните и НЛО

  1. Измислица! Направено е така да изглежда.
    Всички президенти, които са искали да премахнат Федералния Резерв от Америка са убити.
    Даже е измислено „индианско проклятие“ за да баламосват хората.
    Който иска да провери- в нета има материали за да се навържат нещата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *