Как да си „поръчаме“ пророчески сън

Всички хора, макар и от време на време, сънуват  пророчески сънища. Но най-често това се случва с „водните“ астрологични знаци: Овен, Рак,  Скорпион.

Обикновено сънищата са много ярки и запомнящи се. Препоръчително е такива  сънища да се  записват в специална тетрадка, а след това да се следи   дали те се сбъдват  или не.

Впрочем  пророческият сън  не е само даденост, той  може да се предизвика и  по желание. За какво ви трябва да  предизвикате пророчески сън, трябва да ви бъде съвсем ясно. Някой иска да види подсказване  какво да направи в трудна ситуация, а  някой иска да изобличи човек, който му трови живота.

Подготовка  за ритуала.
Преди ритуала трябва да се подготвите за него. Ще ви трябват: химикалка и лист бяла хартия, aроматни маса, тамян и обикновена свещ.

Преди да си легнете, вземете вана. Във водата добавете еднакво количество ментово масло, иланг-иланг, лавандула и розмарин. Близо до леглото си запалете пръчица от  сандалово дърво. Ароматът трябва да се усеща в цялата стая.

За да сънувате наистина пророчески сън трябва да спите сами в стаята, без никакви странични  звуци, които да прекъсват съня ви. Невъзможно е да се извърши ритуала,  когато сте гладни или в лошо настроение.

Провеждане на ритуала
Запалете свещта и я  поставете  до леглото. Свещта трябва да бъде на такова разстояние, че да можете  да я духнете  дори и в легнало положение. Съсредоточете се върху ситуацията, за  която имате нужда от помощ, помедитирайте върху нея. След това кажете  5 пъти  шепнешком  заклинанието:

„Нека ми се присъни това, което трябва да се сбъдне. Така  искам аз“.

След това можете да загасите свещта.

Когато се  събудите не бързайте да ставате от леглото веднага, спомнете си съня си до  най-малкия детайл. Това, което се запомнили, напишете на лист хартия. Помислете   – какво конкретно ви подсказва съня, за какво ви  предупреждава. В съответствие с това вземете решение  или променете нещо в  живота си – разбира се, ако  сте готови за това.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *