Кърваво апокалиптично Слънце изплаши Лос Анджелис

 

Жителите на Лос Анджелис  разпространяват масово в социалните мрежи кървави снимки на Слънцето, появило се в този зловещ вид над града в края на седмицата, пише Mashable.sun

Някои от очевидците пишат, че светилото  може да е предвестник на Апокалипсиса. „Ако на Марс има плажове и хора,“ – пише  един от потребител под снимка на брега, осветен от Слънцето.
sun-2
Необикновеният червен цвят на Слънцето и неговата рамка  се дължи на факта, че небето над Калифорния е завоалирано от  дим от пожарите, които бушуват в предградията на Лос Анджелис. Над района на бедствието се издигат облаци от гъст дим.

Според най-новите данни в резултат на пожара е загинал  най-малко един човек, унищожени са около 20 домове. Пожарът повече от 22 хиляди хектара земя.

През юни 2016 г. горските пожари достигнаха предградията на Лос Анджелис, където живеят поппевецът Джъстин Бийбър, семейство Кардашиян, певиците Тони Бракстън, Марая Кери, Джесика Симпсън и други известни личности. Общо от три хиляди домове бяха евакуирани над пет хиляди жители.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *