Кой избива изследователите на паранормални явления?

Уфолози, ловци на  призраци и всякакви други изследователи на паранормални явления  от различни страни,  бият тревога.

По тяхно мнение, властите са започнали  систематично да унищожават тези, които искат да знаят повече от другите. Това лято при мистериозни обстоятелства са починали поне  двама  любители на „тъмната страна на реалността.“

Наскоро бе съобщено, че индийският ловец на призраци Gaurav Tiwari е бил намерен мъртъв в дома си при мистериозни обстоятелства. Само няколко дни след тази трагедия е загинал  полският гражданин Max Spayrs който, според някои източници, е участвал в тайна правителствена програма за разработването на свръхвойници. Причината за смъртта на Spayrs все още е неизвестна, но поддръжниците му не се съмняват, че е ликвидиран от  властите.

„Аз не  познавах  Макс, но един човек, който работи в тясно сътрудничество с правителството ми каза, че в неговия случай да бъде убит – е най-добрият комплимент.
Смъртта на Spayrs означава, че  толкова качествено си е вършил работата, че е  станал опасен за властите“ – казва авторът на блога Expolotics, посветен на всякакви видове загадки на Вселената.

Авторът на ръководство за изследване  на НЛО Найджъл Уотсън твърди, че колегите му винаги са били подлагани на гонитба и ликвидиране.

„През  60-те години на миналия век най-малко 137 изследователи на всичко, което има отношение към извънземните,  са били намерени мъртви при мистериозни обстоятелства“, – каза писателят.

Уотсън дава още  потвърждения за теорията си. По-специално, той не изключва, че президентът на САЩ Джон Кенеди може да е бил „отстранен“ защото е бил  твърде близо до разнищване на произхода на извънземните.

Но засега  нито Уотсън, нито британските журналисти не дават на ловците на  НЛО съвети за това как да избягат от преследването на земните сили.

Мистериозни „зли сили“ погубиха истински „ловец на духове“

Документи показват, че Кенеди е убит след като поискал от ЦРУ отговор за извънземните и НЛО

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *