Маслото от пачули е истински магнит за пари!

 

Полезните свойства на маслото от пачули хората са открили много отдавна. То широко се използва за битови нужди: за подобряване на аромата и защита на дрехите от молци, за борба с хлебарки.

По-късно започва да се използва в производството на сапуни и парфюми. Това масло има наистина невероятни свойства – усилва енергиите  на емоциите и чувствата, привлича енергията на парите. Миризмата на пачули се разглежда като магнит за паричните потоци.
Магията на ароматите се крие в засилване на мотивацията и енергетиката за постигане на финансови цели. Най-силно магическо влияние притежават ароматите на пачули и канела. Ако се нанесат на повърхността на портфейла или банкнотите няколко капки от тези масла, може да се разчита на бързо напълване на портфейла. Върху подобряване на благосъстоянието действат и много други аромати. Това са масла от карамфил, розмарин, бергамот, портокал, кедър, бор, джинджифил, иланг-иланг.

Всеки аромат има определен спектър от ефекти върху различните страни на живота на хората.

 

Ароматът на пачули ефективно помага в работата: конфликтите се решават бързо, перспективите за работа се разширяват, ситуацията се стабилизира.

Ароматът на кедрово масло укрепва вибрациите на фините енергии. То се използва за да се правят корекции на съдбата.

Ако се използва магията на етерични масла, трябва да се вземат под внимание и  законите на астрологията. Всяка зодия има свой най-ефективен аромат за привличане на богатство. Точно такова масло трябва да се използва в паричните ритуали.
КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ЗА ПОСТИГАНЕ БЛАГОДЕНСТВИЕ?

Ефективността на обредите е висока, ако се използват едновременно необходимия аромат и въображението. Извършвайки ритуала, вие изграждате в главата си картина на обекта, който много искате да имате. Искате кола – със силата на въображението рисувайте кола, нов апартамент – уютни интериорни картини, пътуване на почивка – палми и безграничната шир на морето. Преди да използвате маслата е желателно да се подържи флакончето в ръка, като се опитвате ясно да си представите желаното.

Маслата се използват по най-различни начини.

1. Внимателно нанесете върху области на тялото с повишено потоотделяне или пулсации. Преди прилагането етеричното масло се разрежда с обикновено растително (не повече от 10 капки в 1  малка чаша растително).

2. С етеричните масла са мажат портфейли, банкови карти, пари, местата за съхранение на пари, както и инструментите, които ще привлекат по-високо заплащане за работата ви.

3. Използването на аромати в аромалампа. За тази цел лампата се пълни с вода и се прибавят 4-5 капки етерични масла. Медитирайте около половин час, визуализирайки желаните придобивки.

4. Медитацията в банята. Ваната се пълни с топла вода, към която се добавя смес от етерични масла. Медитира се не повече от 20 минути, като отново си представяте желаните неща или желаните източници на пари. Вана за привличане на богатство може да се получи и чрез добавяне във водата на сол и няколко капки пачули, канела и кедър.

5. Ритуал със свещ. Този ритуал се извършва на 6-ия ден от лунния календар.
Свещта се намазва със смес от масла от пачули и кедър, а след това се изгаря, като се визулизират желаните образи на благоденствие.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *