Шок: Maтематици доказаха съществуването на ангели-хранители

Вероятно ангелите- хранители  наистина съществуват. Статистиката показва, че хората   много по-често от обикновеното връщат билети   или закъсняват за самолета, който след това се разбива.

Това, меко казано,   странно проучване,  е проведено от руски специалисти,  под ръководството на Валери Исаков, който е математик и е специализирал изучаване на  паранормални явления.
Данни за вътрешни руски полети  не са могли да бъдат получени  по обясними причини, затова изследователите са използвали западна статистика.

Както се оказва, през последните 20 години от полетите, които са завършвали с катастрофа, са се отказвали с 18% повече хора, отколкото от нормалните полети.  „Ние сме само математици, които са открили ясна статистическа аномалия. Но мистично мислещи хора може да я свързват със съществуването на някаква по-висша сила „- казва Исаков.

Руснаците не са първите, които обръщат внимание на  тази любопитна  закономерност.

Още през 1958 г., американският изследовател, Джеймс Стаунтън разглежда  статистиката на железопътните и въздушни катастрофи.

Ученият открил , че влакове и самолети, които катастрофирали, били запълнени средно  само на 61%, докато в благополучните рейсове тази цифра е над 76%.

Статията на Стаунтън   прочел известният писател Стивън Кинг. Скоро след това в САЩ се разбива самолет  на Majestic Airlines, всички пътници и екипажът  загинали.
Няколко дни по-късно Кинг под прикритието на журналист се обадил в офиса и помолил да му кажат колко човека са си купили  билети  и после не   летели.

Оказало се, че са 16. В същото време, както съобщили от авиокомпанията, такива пътници обикновено  са не повече от трима. А още 15 души отказали резервациите си…

Кинг не вярва в ангели- той предполага, че у тези хора е сработила един вид „система за подсъзнателна сигнализация.“
Тя е била развита у древните хора и им е помагала да оцелеят в дивата природа. След това системата претърпява известно снижаване на активността си, но все още напомня за себе си под формата на интуиция.

Теорията на Кинг се потвърждава и от спомените на един от руските  криминалисти. Той говори за странен инцидент, който е станал  в Москва през 1979 година. Тогава след излитане от „Внуково“ Ту-104 се закачва за електрически стълб и се  разбива, при което загиват 58 човека.

Както изяснили следователите, един от пътниците в последната минута  преди полета, върнал  билета си и пътувал с влак. Той е бил задържан и разпитан, но мотивите за решението си така и не можел да обясни.

Когато станало ясно, че няма основание да се подозира терористичен акт, мъжът е освободен.

Въпреки това, не винаги ни спасява древният инстинкт – често се намесва   съдбата или висшата сила.

Така, четирима програмисти от Екатеринбург много искали да се качат на злополучния полет на „RusEyr“ в Петрозаводск. За тази цел те трябвало първо да летят до столицата, но не успели: техният полет постоянно го  задържали. Програмистите дори се се обадили в „RusEyr“ и поискали да се отложи излитането на самолета от Москва, но авиокомпанията отказала.

В края на краищата  те се прибрали у дома си, а на следващата сутрин прочели в медиите за катастрофата.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *