Мистериозни „зли сили“ погубиха истински „ловец на духове“

Известният ловец  на духове Гуарав Тивар е починал  в Индия при  мистериозни обстоятелства.

На тялото на 32-годишния любител на  паранормални явления е открита загадъчна черна ивица. Откъде се е появила тя на шията на Тивар, лекарите не могат да отговорят  все още. С разследването на смъртта на ловецът на духове се занимава  полицията.

Според съпругата на Тивар, тя го намерила в безсъзнание в банята. Преди това тя чула приглушени звуци в банята. Той  спешно бил откаран в болница, но въпреки действията на лекарите, починал. Официалната причина за смъртта е задушаване.

Смъртта на  от индиеца била предшествана от мистични  събития. На  съпругата си ловецът на духове казал, че го призовават някакви „зли сили“. Близките на починалия не вярват в мистика, но са уплашени от странните  подробности около смъртта му.

„Мислех, че е в  депресия заради преумора. Но като цяло той бе  щастлив и се чувстваше страхотно, „- разказва съпругата на починалия индиец.

Tивар се занимава с  паранормални явления през  последните седем години. Той е посетил  повече от шест хиляди къщи,  обитавани от духове. По  местна телевизия е бил водещ на  предаване, в което разказвал за своя лов за призраци.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.