Много точен тест – картинка за моментната ви настройка

Тестът е точен на  96%

1. Дама с чадър

Чадър за слънце – това е символ на царственост и кралско благоволение. И тъй като чадърът е символ на връзката между небето и земята, това означава, че вие ​​искате да се предпазите от този свят,  от хората, от обществото, но сте отворени към небето. За вас небето е нещо като място за отдих и творчество.

2. Къдрав мъж

Символ на някаква замислена хитрост, идеи, изпълнението на които следва да допринесат за постигането на желаната цел.
Основното нещо е да не се прекалява, за да не загуби своята стойност целта. Също така ви очаква и  интересна промяна. Според резултатите, ще придобиете сили и изобретателност.

3. Платноход

Това е благосъстоянието , което плува  в дома ви. Вие  сте човек амбициозен, с големи планове и с ясни цели. Основното нещо, което трябва да знаете, за да не потъне вашия кораб от претоварване, е да се грижите за себе си, за здравето си. Прекарвайте повече време със семейството и близките си, не тръгвайте на  дълго пътуване.

4. Дим от комина

Димът символизира душата,  напуснала тялото. Вие сте твърде заети със своите задължения за да забележите, че душата ви се нуждае от почивка и релаксация. Тя иска морето, разходка, няколко дни спокойствие. Тя ви крещи. Слушайте я!

Related Posts

2 thoughts on “Много точен тест – картинка за моментната ви настройка

  1. а аз виждам ясно мост освен изброените неща ….е има и още няколко по ненабиващи се на очи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *