Невероятно: В Китай живее момче от нова раса? (видео)

Детето вижда в тъмното така, както другите хора виждат  през деня и практически не се нуждае от светлина.

В град Dahua в южната част на Китай живее дете, което може да се окаже  първият представител на изцяло нова човешка раса. Момчето се казва Нонх Юсуи и  има сини очи, които не могат да се срещнат дори у  жителите на скандинавските страни.

Малкото  китайче  има  неонов отенък на  очите  и те блестят като на котка. Това обаче не е единствената удивителна способност на Nong.

Детето вижда в тъмното така, както другите хора виждат  през деня. Своята тайна Юсуи споделя първо с родителите, а след това – със своя учител. Учителят решава да разкаже за този феномен и го споделя в интернет.

След известно време се появява скептично настроен  репортер от Пекин, който решил да провери тази информация,  придружен от  лекари. За  огромна изненада на специалистите,  дошли с репортера, оставеният в тъмна стая Nong с лекота прочел  всичко, което му дали.

Момчето  виждат отлично в пълна тъмнина

Лекарите разгледали внимателно очите на момчето и  стигнали до заключението, че наистина имат необичайна структура. Предполага се, че в тях има тапетум – особен  слой  клетки, които позволяват да се вижда в тъмнината. Такива клетки има в очите на котки, кучета, миещи мечки, лемури, паяци и други същества. Благодарение на тапетума,  животните са в състояние да улавят в тъмното дори и най-слабата светлина, и следователно виждат добре и без светлина. Досега обаче нито един човек не е имал  такава способност. Възможно е Юсуи да  първият и засега  единствен такъв човек.

Трябва да се отбележи, че Юсуи не обича ярка слънчева светлина и предпочита да прекарва времето си в полумрак, например да се  разхожда вечер и да учи уроците си в стая със слаба светлина.

Земляците наричат  Nong „звездното момче“, „извънземното дете“ и „хибрид“. Много китайци  смятат, че това не  е случайна мутация, а е  продукт на еволюцията, и хора като Юсуи в бъдеще ще се появяват все повече.

Възможно е дори това да е още един признак за суперспособностите  на така наречените деца индиго …

Related Posts

One thought on “Невероятно: В Китай живее момче от нова раса? (видео)

  1. За нова раса трябват още хиляди от този вид. Това просто е изолирана генетична деформация. Стават такива неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *