Огромен НЛО се материализира над американски град (видео)


Над Синсинати се е материализирал огромен НЛО с необичайна форма. Жителите на град Covington, разположен от другата страна на реката, успял да заснеме на видео уникалното явление.

Очевидецът разказва, че в 3 часа сутринта той се събудил от шума на хеликоптери, летящи над града. Той излязъл на балкона и забелязал, че над Синсинати обикалят хеликоптери, 6 или 7, очевидно търсейки нещо. Тогава в нощното небе изведнъж се появил триъгълен НЛО. Първоначално свидетелят го взел за планер или балон, но после разбрал, че това не е така. Обектът бил много ярък, от него сякаш се отразявала лунната светлина, а освен това , според автора на видеото, той имал и щит.

Обектът бил огромен, по-голям от хеликоптерите поне десет пъти. НЛО за известно време висял там във въздуха, а след това постепенно започнал да изчезва. Първоначално станал невидим отгоре, а след това цялото устройство мистериозно изчезнало.

Шумът от хеликоптерите събудил почти целия град, хората не могли да разберат какво се случва, когато излизали по балконите, много от тях се уплашили. Появите на НЛО напоследък зачестяват.

Друга невероятна снимка изуми целия свят – тя е била направена над Европейския център за ядрени изследвания, където се намира Големия адронен ускорител. На кадрите се вижда нещо като портал към друг свят, който се отворил в небето, появили се странни и зловещи облаци. Мнозина се интересуват дали експериментите правени там от учените са безопасни?

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *