Сексът с роботи ще е нещо съвсем обичайно само след 10 години

Британският футуролог  Иън Пиърсън счита, че в близките  10 години сексът с роботи ще стане толкова популярен, че  вече няма как този  феномен да бъде игнориран. Освен това ученият смята, че  „робофилията“ ще засегне най-вече жените, съобщава Mirror.

Според Пиърсън, още през 2026 г. сексът с роботи ще бъде за  нежния пол нещо толкова обикновено, колкото например гледането на порно. Британецът казва, че концепцията за „механична любов“  всъщност не е  нищо ново – и сега пазарът на секс играчки е доста  разнообразен.

„Тези  устройства изглеждат страшни, но те са по-ефективни в сравнение с предишните модели вибратори“, – казва Пиърсън. Британецът отбелязва,  че колкото по-рафинирани стават секс играчките, толкова по-бързо у хората ще отпада  необходимостта да общуват със себеподобни.

„До 2050 г. изкуственият интелект на секс роботите ще стане толкова мощен, че хората ще започнат да се  влюбват  в своите механични партньори. Тогава цялата планета ще бъде обхваната от  епидемия от  „Робофилия“, смята Пиърсън, като отбелязва, че сега мнозина  са загрижени за този проблем, но все още не знаят  как да се справят с него.

По-рано беше съобщено, че в близко бъдеще ловът на хора може  да стане особено популярна игра.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *