Техника за предпазване от завистта и омразата на хората

Понякога се случва така: у  дома ви, без никаква  причина започват да избухват скандали, а разгорелите се по този повод емоции могат   да доведат дори до разпадането на взаимоотношенията:   причината за това е  натрупване на негативна енергия. Как да защитим дома си от завист и да  избегнем  проблемите? Следващите  съвети могат да ви помогнат.

Завистта на другите хора на семейното ви щастие може да се окаже  сериозна пречка в личните отношения. Трудно е да се предпазите  от контакти с хора, които могат да са носители на  отрицателна енергия в дома ви. Понякога  враждебност към вас може изпитва и човек от близкото ви обкръжение, който често посещава дома ви. Става много трудно да се предпазите от такова разрушително влияние, когато то нахлува постоянно във вашето биополе.

Как да   почистите дома си от подобен негативизъм?

На първо място е необходимо  редовно почистване на къщата от натрупаната негативна енергия. Ще ви трябват  малко светена вода, църковна свещ и   билки – естрагон, балсам и изсушен розов цвят. Очистването от  завист и  конфликтни енергии  трябва да се извършва в 19-я лунен ден  всеки месец.
Първо почистете дома си и се постарайте да изхвърлите излишните и счупени неща. Светената вода смесете  с обикновена вода. Обхождайки  дома си по  посока на часовниковата стрелка от входната  врата и обратно към нейния праг, поръсете  всички ъгли с така приготвената вода.

След това запалете свещта и минете по същия маршрут, през всички стаи, като спирате за секунда – две във  всеки ъгъл. Там, където свещта започне да пращи  или дими, е концентрирана негативна енергия. Сложете  свещта  в чинийка със сол, така че тя да изгори до края. Недогорялата част от свещта и  солта завийте  в кърпа и я оставете в къщата в продължение на три дни.

Тези места, в които сте открили негативизъм, трябва да бъдат допълнително очистени. За да направите това разтрийте равни  части от билките, и оставете малка щипка в тези места, където свещта е пращяла или димяла. Три дни по-късно, всичко това  трябва да се почисти и да се увие в кърпата заедно със  свещта и солта. Този вързоп трябва да се изхвърли на някое кръстовище далеч от дома. Този ритуал помага да се отстранят безпричинните  кавги в къщата и да се разсее енергията на завистта.

Всеки месец в  19-я лунен ден правете това  енергийно очистване.

Вие ще видите как животът ви ще се промени: : ще спрат кавгите, делата ви ще се развиват все по-успешно, в семейството ще се възцарят хармония и спокойствие.

Related Posts

One thought on “Техника за предпазване от завистта и омразата на хората

  1. Има далеч по-нормални и ефективни методи за това. Семейните Констелации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *