Трансформирайте енергиите – и няма да се налага да се борите с другите

Не се борете с другите хора. Вместо това трансформирайте  енергиите. Това е толкова просто, всеки от вас знае как да го направи, и може да се справи с изящество  и съвършенство! Само така ще усвоите вашите жизнени уроци.

Не забравяйте, че именно вашите взаимоотношения  съдържат най-важните  уроци за вас. Хората около вас ви учат на това, което трябва да научите – и колкото повече те ви дразнят, толкова по-важни са тези уроци е за вас!

По-често се обръщайте към вашата Божествена същност с въпроса: „Какъв проблем ми посочва  този човек?“ „Отражение на кои мои несъвършенства е той?“,   „Какво трябва да узная и да разбера от  тези отношения?“, „Как и какво трябва да променя в себе си за да  могат отношенията ми да се подобрят и този човек да  престане да ме мъчи? “ Всеки, който задава въпроси, той получава отговори – това е истината! Не се страхувайте от истината за себе си и своите взаимоотношения. Това е истина, а  дори и да е болезнена –  възползвайте се.

Упражнение. Преобразуване на енергии

Уединете се и заемете удобна поза, дишайте дълбоко и равномерно, за да се успокоите, да се отпуснете и да  неутрализирате външните мисли. Свържете се с вашия Божествен център, помолете Твореца да ви обвие  в пашкул от любов и светлина, и насочете тази енергия във вашите клетки.

Помислете за тези отношения, които бихте искали да се подобрят. Кажете мислено или на глас: „Създателю, аз знам, това не е борба между хората – това е борба на енергии. Помогни ми да преобразувам дисонансните енергии в светлина и любов.“.

Помислете за дискомфорта и дисонансните емоции, които възникват у вас във връзка с тези отношения. Вие се чувствате наранени, гневни, обидени, унизени, ядосани?

Съсредоточете се върху тази  област на тялото, където мислите, че най-ясно се усещат тези  енергии. Целта е да  насочите енергиите си от вашето  сърце с  любов и благодарност към тази област: „Благодарен съм на  (името на човека, отношенията с който  ви причиняват тези чувства) за това, че ти позволи да се проявят в мен тези дисонансни енергии (определете ги: обиди, негодувания, и т.н. – .. в зависимост от това, което изпитвате).

Ти  направи това  за мое добро. Аз го приемам за себе си, и ти пожелавам добро. „

Наблюдавайте сякаш отстрани,  как дисонансната енергия се трансформира в любов и светлина. Вашите  благодарност, обич и топлина – са  катализатор на тези промени. Тогава кажете:  „Създателю, приеми енергиите на тези дисонансни чувства,  трансформирани в любов и светлина. Разтвори остатъка от  дисонансни енергии в любов и светлина. Изпълни сърцето ми и  всяка моя клетка с енергии на любов и светлина. Отсега между мен и (името на човека) има само любов и светлина .. . така да бъде. „

Отново мислено насочете към човека, връзката с който подобрявате, потоци с  любов и светлина. Обвийте ги  в бяло сияние.

Повтаряйте  това упражнение всеки ден, докато не почувствате, че сте започнали спокойно, миролюбиво и топло да се отнасяте към този, който ви е вбесявал. Вашите отношения след това или ще се подобрят или ще приключат мирно.

Никога не питайте „Защо ми се случва това на мен?“ Вие нямате вина и никой не ви  наказва.  Всички ваши дискомфортни отношения са следствие от уроците, които сте си избрали сами. Преди въплъщението си вие сте се договорили  с вашите мъчители за това добре да се измъчвате един друг!

И знайте: Това , което за  Духа изглежда забавно и дори комично, на вас хич не ви изглежда весело. Но често си напомняйте, че това е просто игра, и че  не е толкова сериозна, колкото ви изглежда на вас от дълбините на материалността. Играта ще свърши и вие ще видите, че до вас винаги е имало светлина. Вижте тази светлина, приемете я като инструмент, насочете я към себе си и към другите – и ще видите картината в истинската и  светлина. Вие ще видите: всичко, което ви дразни и плаши – това е само  енергия.

А всяка енергия може да се преобразува така, както ви е необходимо. В края на краищата, енергията е подвижна, склонна да се трансформира – това не е нещо замръзнало и неподвижно. Така че отношенията ви, каквото и да са те – не са  даденост, застинали завинаги и неизменни. Можете да променяте енергията във всеки един момент – и, следователно, да  променяте и взаимоотношенията. Тогава този урок ще се брои като научен.

Минавайте през уроците си по-бързо за да се отървете от проблемите и получете щастлив и радостен живот в светлина и обич –  такъв, какъвто заслужавате.

Т.  Schmidt

Извънземните унищожиха звезда?

Ние живеем в зловеща система, създадена от психопати – патокрация

Обикновени думи и мисли, насочени в правилна посока, променят реалността

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *