В Китай се роди момченце с 31 пръста

Миналата седмица писахме за необикновено китайче, което мнозина определят за представител на нова раса заради това, че вижда в пълна тъмнина.
 2
Сега се появиха съобщения, че в китайско семейството  се е родило момченце с 31 пръста. Шокираните  родители казват, че скринингите  по време на бременността не са  предвещавали подобно развитие. Тримесечното  бебе Honhon притежава  15 пръста на ръцете и 16 на краката.
3w

Полидактилията  е  отклонение, при  което децата се раждат с допълнителни пръсти на ръцете и краката – става въпрос за един човек на  хиляда. Но такъв голям брой  пръстите е изключително рядък.

4

Майката на  Honhona също страда от полидактилия и има допълнителни пръсти на ръцете и краката. Тя се притеснявала, че дефектът ще се  прехвърли и на детето и, затова много пъти се е изследвала в клиниките на  Шенжен в южната част на Китай. А  в средата на бременността тя дори посетила Клиниката за  майчинство в  Шенжен за  четириизмерно ултразвуково изследване. Тук отново казали на  майката, че детето й е наред.

5
Сега родителите на хлапето отчаяно се опитват да съберат пари за лечение.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *