Земята е учебен полигон за въплъщаващи се души

Съществува  хипотезата, че нашата планета е един вид практически „полигон“ за отглеждане на души при  Школата на Създателите на Реалността.

Условията в тази „тренировъчната база“ са  възможно най-близки до „бойните“.

Учениците  не помнят своите превъплъщения и съществуванията си между различните си животи и едва  в процеса на успешното си обучение започват да придобиват подобни  умения. Освен това, съществуването в света на грубата материя ограничава възприемането на реалността от  обикновените сетива, а развитието на  свръхспособности е  заложено в учебната програма.

В този свят на  двойна реалност върху  съзнанието на учениците действат както злонамерени, така  и приятелски сили, духове и същества. А от стажантите се иска не да  „крият  главите си в пясъка“ като щрауси, а  да се научат на правилно взаимодействие с тези сили.

Много е вероятно, че и появата на паразитни системи, възпрепятстващи  развитието на душите, както и пресяването  в  карантина  на „двойкаджии“ и „повтарящи класа“, е заложено  в условията на обучение като фактор за изпитите, тестващи прехода ни към следващото ниво (в следващия клас).

В тази реалност са ни оставени и много „подсказки“ под формата на различни видове „артефакти“, изучаването  и разгадаването на тайните на които,  трябва да ни помогне по пътя на пробуждане на съзнанието и постигане на по-голяма яснота на възприятията, както и развитието на скритите   способности у  нас.

Намек за това може  да бъде намерен в следното изявление на изследователя на   езотеричните  знания Роман Дол, който в своята „Книга на древните пророчества“ пише:

„Последните Пазители на нашата планета преди да дематериализират телата си, преминавайки във вечността, са  деактивирали реакторите,  запечатали са  пирамидите, маскирали са  и са скрили артефакти и библиотеки. На повърхността на Земята са останали  само ребуси  – главоблъсканици  за решаване, които след като бъдат разгадани от човечеството, то  ще последва нишката на Ариадна, и ще  насочи усилията си за търсене на  Съвършеното знание, хармония и просперитет …

В допълнение към външните артефакти боговете са  скрили  своето присъствие в нашето подсъзнание. Подсъзнанието съхранява информация за мъдри и съвършени мангусти, мистични циклопи, силни и коварни Tитани,   и верни на идеята на доброто гаруди.

Боговете живеят вътре в нас, и откривайки  достъп до определени информационни слоеве на вътрешната Вселената, ние можем съзнателно да използваме такъв безценен опит. Технологията на взаимодействие с древните сили на планетата изглежда доста фантастична, но кой знае, читателю, кой ще ти даде знания за  праисторията на човечеството? “

Така че – знанието за  реалната ни история е много важно за нашето развитие и за постигане на хармонично взаимодействие със силите на природата.

Въобще  не е случайно, че за важността на разбирането на тайните на древните  цивилизации и говори и ориенталистът  Алексей Маслов в книгата си „Изгубената цивилизация:  В търсене на изгубеното човечество“.  Така например той пише: „Много велики цивилизации от  древността са изчезнали. Но те са ни оставили  следи от своята  мъдрост. Остава само да направим усилие, за да ги постигнем … И тогава най-неправдоподобното ще се окаже  единственото възможно. “

Но за да се постигне „неправдоподобното“  позволява само нестандартното  мислене. Вероятно   точно това е „ключът“ за да се премине към следващото ниво. В края на краищата, нашето „пробуждане“ и „осъзнаност“ започват с различни от „официалния“ или „ортодоксален“ поглед  върху  заобикалящата ни действителност.

Само в този случай е възможно да се възползваме  от простия факт, че се намираме  вътре в обучаващата Матрица.  Възможността за  изход извън нейните граници дава само разширяването на възможностите  на съзнанието, след овладяването на съответния учебен  материал или информация, която  просто е скрита в най-различни древни „артефакти“.

Естествено е паразитната система, която живее в света на Матрицата, по всякакъв начин да се съпротивлява на този процес. Това е заложено в същността на нейното  съществуване: за да продължи успешно да функционира  автономно – тя  се нуждае от енергията на обучаваните души.

За това е и  създадена цяла  информационна мрежа за  отвличане на  вниманието от учебния процес, обгръщаща  съзнанието на учениците  под формата на всякакви стереотипи и догми в рамките на система от  съмнителни ценности и удоволствия. И много от неразвитите души лесно попадат в плен на тази мрежа  в много свои превъплъщения.

Но нашето съзнание крие в себе си  възможности  за преодоляване на миражите и фантомите на Матрицата, за успешно противопоставяне на паразитната Мрежа, излизане  извън рамките на наложеното ни изкривено  възприемане на реалността. Всеки, който чувства у  себе си желание за този път, може да започне да се събужда.

А  тези, на които им харесва натрапената им паразитна мрежа от правила, могат да продължат да ги спазват.

Тук  никой няма да ви предложи  „червено или синьо хапче“ – този  избор всеки трябва да направи сам. Нещо повече –  с пълно съзнание, а не следвайки модните тенденции.

PS: Диктовка от 12.05.04 …

42. Хората трябва да запомнят: Земята е полигон за изпитания за  вашето бъдеще в духовния свят. Това е – най-важното нещо!

43. Ако помните това през цялото време, тогава всички препятствия стават преодолими,  защото пред Вяра и Любов всичко негативно отстъпва, отстъпва и лукавият.

44. Тогава човекът се превръща в Творец на своята душа завинаги!

45. Това  е по-важна от всички структури на Материалния свят, защото всичко е тленно, освен Вечната  Душа, върху усъвършенстването на която човек трябва да работи непрекъснато. Това е  най-главната му задача.

46. ​​Само във Вяра се постигат  вечните Истини и се отварят  възможности  за човека –  безгранични, както и  надежда за постигане на развитие по  подобие на Бога.

47. Аз, от друга страна, винаги ще помагам  на този човек, и той ще бъде възнаграден с Моята Мъдрост.

48. Мъдър човек – това вече е Човек-Бог, и перспективите за него са  огромни и мястото му е до Мен в Моята вечност.

49. Ето кога има Моята Благодат и Моето Благоволение!

50. Само тежък труд  върху себе си ще отвори вратата на Духовния свят (Рай) за хората.

51. За целите на това бъдеще, в името на светлото бъдеще,  е необходимо да се отдадат всички сили и знания, които Аз ви давам.

52. Труд в името на Вярата е Ключът към щастието и бъдещето на човека.

53. Само във Вярата и Любовта идват прозрение и Надежда за Моята помощ – среща с Мен в Духовния Свят …

otkroveniya.eu

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *