Гигантски НЛО се „размножават“ в пръстените на Сатурн, твърди учен от НАСА

Известен  инженер в изследователския център Еймс на НАСА твърди, че гигантски НЛО в нашата Слънчева система  се „размножават“ по-бързо от всякога, пише yournewswire.com

Според д-р Норман Бергуен, извънземен живот съществува в рамките на Слънчевата система, а космическите извънземни кораби, които първо са били наблюдавани в пръстените на Сатурн, се „размножават“ и на други планети, включително Уран и Юпитер, които също имат пръстени.

Ученият казва, че някои от кадрите,  заснети  близо до пръстените показват  инверсни следи, излизащи от извънземните апарати, и  предупреди, че ситуацията е „критична“ в дълбокия космос, защото тези космически кораби продължават да се разпространяват в цялата Слънчева система.

Бергуен пояснява, че  извънземните напускат пръстените за  „да събират енергия“, която се използва, за да им се даде възможност да се размножават и да заредят своите кораби.

„Именно така новите устройства да получават енергията си“, – казва д-р Бергуен. Той също така смята, че извънземните кораби, забелязани близо до пръстените на Сатурн, Юпитер и Уран са  наистина живи.

Кой вади на показ тези аргументи: привърженик на конспиративна  теория или учен?

Д-р Бергуен е блестящ учен. Неговата автобиография е богата:  работа в НАСА, заедно с настоящата му  позиция в Националния консултативен комитет за аеронавтика (NACA), както и  работата му  като инженер в Lockheed Martin, където той работи по някои от най-важните тайни проекти на страната.

Въпреки това, неговите изявления изглеждат малко странни, ако не и спекулативни, а освен това има и много алтернативни обяснения на явленията, за които той говори, отбелязва yournewswire.com.

Related Posts

One thought on “Гигантски НЛО се „размножават“ в пръстените на Сатурн, твърди учен от НАСА

  1. Това не са кораби пълни със зелени човечета. Самите така наречени кораби са всъщност живи същества. Те се раждат и живеят в космоса. А ние сме пълзящи по планетата паразити. Кога ли някое от тия същества ще дойде с противопаразитната пръскачка да излекува планетата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *