Конспиролози пак твърдят: „Нибиру“ ще се сблъска със Земята през септември (видео)

Ще дойде ли краят на света през следващия месец, когато изгрее Кървавата Луна? – пита в своя статия http://www.dailymail.co.uk

Съвсем  скоро чакащите   края на света се бояха, че Второто пришествие на Исус може да съвпадне със смяната на магнитните полюси на Земята.

Сега нова теория предполага, че светът може да бъде унищожен от скритата планета, носеща се през нашата Слънчева система, наречена Нибиру.

Конспиролозите сега твърдят, че учените и световните правителства крият информация за предстоящия край на света.

Във видеото, което се появи на YouTube, се твърди, че са заснети кадри с мистериозната планета, заедно с Кървавата Луна и сега казват, че събитието е знамение за началото на края.

Дълги години конспиролозите твърдят, че Нибиру, или Планетата X – предполагаема планета с издължена орбита – ще посее хаос в света.

А това сега е първата теория, която свързва феномена Нибиру и явлението Кървава Луна, като се аргументира, че мистериозната планета е виновна за този феномен.

Кървавите луни се предизвикват от слънчевата светлина, преминаваща през земната атмосфера, която се пречупва по такъв начин, че зелената към виолетовата светлина се разсейва по-силно, отколкото червената светлина, като създава така ситуация, когато червената светлина достигне до повърхността на Луната.

Като се започне от 2014 г. вече наблюдавахме няколко кървави луни, което се случва много рядко – крайно рядко това явление се наблюдава за последните 2000 години.

Ново видео, публикувано в Ютуб за  Нибиру – Planet X, показва, че Кървавата Луна се предизвиква от сянката на Нибиру, която се приближава към Земята.

Видеото твърди, че „кадрите, които ще видите тук, ще променят всичко, което сте учили, и всичко, в което вярвате.

„Ние ще ви покажем истинската причина защо Луната се оцветява в червено като кръв … Това е така, защото планетата Нибиру е наблизо и е хвърлила червената си сянка върху Луната.

Видеото показва Луната с някакъв „двойник“ над Пенсилвания. Но на кадрите, както се е случвало и досега, заснетият „обект“ е само блик и повтаря Луната.

Въпреки това във видеото добавят: „Сега знаем, че много от вас, тъй като са скептици ще кажат  –  това е блик, но би било по-добре да запазите вашите коментари за друг път, защото това е – неподвижен предмет и е в непосредствена близост до Луната, в това няма съмнение.

„Няма абсолютно никакво съмнение, че в нашата Слънчева система има планета, която ние никога не сме виждали през живота си или в този век или през последните няколко века в миналото.

Авторът на това видео също така твърди, че правителствата по света са наясно с предстоящия Апокалипсис, но държат истината в тайна.

„Мисля, – каза той – че сега е времето за пълно разкриване, но ние няма да видим пълно разкриване, защото нашето правителство крие този катаклизъм.“

„Мисля, че е време да се подготвим. В средата на септември ще видим друга кървавочервена Луна. Трябва да кажа, че това явление се дължи на преминаването на Нибиру. И сега е време да започнем да се подготвяме.“

„Аз не знам колко време имаме,“ – заключава авторът на видеото.

Това не е първият път, когато някой предсказва пристигането на Нибиру. А освен това трябва и да се докаже, че Нибиру е истинска планета.

Related Posts

One thought on “Конспиролози пак твърдят: „Нибиру“ ще се сблъска със Земята през септември (видео)

  1. Пак ли… Дайте направо следващата дата, за да са запознати хората :-)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *