Най-развратните страни в света

В днешния свят едва ли има страна, в която да няма  жени с леко поведение. Много от днешните туристи вече  не могат да бъдат задоволени само с екскурзии и пътувания, така че е модерна  друга екзотична примамка.

В някои страни  представителките на най-старата професия са много. Как са разпределени в различните страни по показател брой проститутки на 10 000 човека население:

Тайланд – не е тайна, че мнозина  ходят там само за това приключние, въпреки че тази „професия“ в страната е незаконна.
Броят на тези „работнички“ на 10 000 човека е 45.

Германия – в страната тази професия е призната за легална. Дейността на проститутките е регулирана, а  броят им на 10 000 човека е 49 дами.

Малайзия – страна, можем да кажем, на беззаконие, защото в нея често хората попадат в робство. В тази държава на  10 000 малайзийци се падат 52 „жрици.“

В Бразилия – не е незаконно да се прави любов срещу заплащане, макар и да е наказуемо, ако това се превърне в  организирана проституция. На  10 000 бразилци се падат 53.

Китай – тук, както в повечето страни, тези услуги не са разрешени. Въпреки това представителките на древната  професията са повече, отколкото в някои страни, където това  е разрешено. Техният брой е 60 на 10 000.

Нигерия се смята за рай за разведените представителки на  нежния пол. В страната има цял пазар за такива услуги, а освен това той расте през цялото време.

Филипини – проститутките в страната се наричат също и «bargirls». Те  постоянно се проверяват за наличието на болести, които могат да съпътстват професията. На 10 000 филипинци се падат  85 работнички в  този сектор.

Перу – в тази страна техният брой е 102 на 10 000 перуанци.

Южна Корея – класирана е на второ място сред страните, в които броят на проститутките надвишава всичко познато  – 110 на 10 000 жители. Налице е непрекъсната борба на  властите за да се изкорени тази професия, но напразно.

Венецуела е лидер на нашия „хит парад“. Страната, в която проституцията дава много шансове за оцеляване заради трудната икономическа ситуация в страната. На  10 000 човека се  падат 199 представителки на една от най-старите професии.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *