Нострадамус предсказал извънземно нашествие през 2017 г.?

Нострадамус се е прославил със своите  точни пророчески предсказания, и е оставил след себе си огромно наследство от предсказания под формата на четиристишия. Много от тях вече са се сбъднали, а нещо предстои да се сбъдне.

Много хора са изучавали четиристишията на Нострадамус и са се опитвали да дешифрират скритите в тях пророчества. Един от изследователите на трудовете на великия предсказател съобщи, че в едно от  стихотворните четиристишия, е скрито предсказание за  нахлуването на извънземни на Земята, което ще се случи през 2017 г.

Според М. Чейс, който е дешифрирал пророчеството, извънземната цивилизация вече се подготвя за пълномащабна инвазия на планетата.

Сигналът за нападението ще бъде началото на третата световна война. Веднага след като тя избухне, на Земята веднага ще нахлуят извънземните  нашественици, които ще използват глобалната война между земляните за свои собствени цели.

По темата:

Няколко НЛО заеха бойни позиции над Мемфис (видео)

Newsweek: Европейците тихо се подготвят за война с Русия

Related Posts

One thought on “Нострадамус предсказал извънземно нашествие през 2017 г.?

  1. Хора, нищо няма да се случи. Ние сме под някакъв похлупак и само злини се случват, но не чак толкова големи като ТСВ. Извънземни няма да дойдат, даже и да ги има те не се интересуват от нас. Живейте живота си и не се тормозете. Бъдете добри и обичайте хората до вас. Другото е заблуда и манипулации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *