Няколко НЛО прелетяха до МКС, когато отвън работи космонавт (видео)

НАСА пусна видео с отлично качество, на което е заснето излизането на космонавт от борда на Международната космическа станция в космоса за планови дейности извън станцията. И ако внимателно гледате това видео, ще видите група НЛО, които обикалят и наблюдават работата на космонавта.

Първата част е с оригиналното видео. След това кадрите са забавени и е направено увеличение на обектите.

Първо се вижда как група от много бързи обекти се появява от ляво и прелита точно зад гърба на космонавта.

След това същите обекти с връщат и прелитат отдясно на ляво. Следва да се обърне внимание на тяхната траектория на полета, която елиминира възможността това да са космически отпадъци.

 

В космоса е трудно да се преценяват размерите на обектите, но ако се съди по факта, че те са осветени от светлината, идваща от МКС, разстоянието, на което те летят не е много голямо.

Когато гледате видеото в забавен режим, осъзнавате, че космосът не е безжизнено пространство, и че там буквално кипи от неизвестен живот …

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Няколко НЛО прелетяха до МКС, когато отвън работи космонавт (видео)”

  1. ogmk

    Това определено е НЛО. Според мен може да са метеори, може да е космически боклук и какво ли още не.

Comments are closed.