Няколко НЛО заеха бойни позиции над Мемфис (видео)

 

Съобщения за НЛО в последно време много често идват от САЩ. Като се има предвид позицията на държавата в света, интересът на потенциалните извънземни е много лесно да се обясни, и е съвсем разбираем. Този път те са посетили Мемфис. Събитието е запечатано на видео.

Случката е от 7 август. Трябва да се отбележи, че три от многото НЛО, които са били в небето, са образували триъгълник. Това може да означава, че те са заели отбранителна позиция, за да се противопоставят на евентуална атака.

Мотивите за такова поведение, разбира се, са неизвестни. Но като се имат предвид все по-честите съобщения за НЛО над Съединените щати, може да се предположи, че някой от тях е бил забелязан и свален.

А може би нищо подобно не се е случило и пилотите просто са решили да не се държат безотговорно. Във всеки случай, видеото е много интересно, защото показва истински маневри, а не само движение във въздуха. Ако разпънете видеото на цял екран и се вгледате внимателно, ще забележите множество НЛО в долния десен ъгъл, както и в горния ляв ъгъл.

Както и да се обяснява този полет, зрелището е завладяващо. Дано това не означава подготовка за атака.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *