Радар показа, че под Сфинкса се намира 12-етажна сграда (видео)

По време на изследванията в един от тунелите  под Сфинкса, учените попаднали на пелена от светлина, която се оказала защитно поле, което не пропуска никого. Близо до него на човек му става лошо, започва да повръща, а ако  продължи да упорства,  започва да  чувства, че сякаш  умира – и си тръгва.

След като не успяват да преминат през това защитно  поле, египетските учени насочват  радар в областта зад  него. Приборите показали   наличието на 12-етажна сграда, потъваща дълбоко в земята. След като решили  да не  изкушават съдбата, египтолозите канят  чуждестранни експерти. Които по някакъв начин успяват да  деактивират защитното поле  и да влязат в тунела.

Сградата се оказва вертикален тунел, който ги завел в покрайнините на огромен подземен град. Цялото пътуване е  заснето с камера и след това е показано на частна прожекция в Австралия. Филмът разказва историята на подземния град, създаден преди повече от 15 000 години.

Гигантските структури са разположени в район, съизмерим с долината на Нил – 10.4 на  13 километра. В града има  огромни храмове, езера с  диаметър 1  километър и много други чудеса.

Видеото е на руски:

 

Изхвърлете незабавно телевизора, защото:

Телевизионните предавания имат скрит, но директен ефект върху * пинеалната жлеза на човека, или както още ни е известна като „Третото око“. Това е най-могъщият орган на възприятието в човешкия организъм, но телевизиите нарочно го притъпяват и манипулират.

ЕФЕКТИВЕН способ за отслабване! След ядене трябва да направите…Читать далее »
Вие имате лош дъх? Това е червеи вътре в теб! Добавете 3 капки чай по прост …Читать далее »
Лошият дъх се дължи на ПАРАЗИТИ!Читать далее »

Предавания с насилие, риалити формати, както и друга продукция, с която ежедневно ни залива влияе пагубно върху нашето съзнание – буквално ни промиват мозъка чрез третото ….

Целият текст<<<<<>>>>

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *