За да скрие извънземните НАСА спира окончателно транслациите от МКС

Множеството камери, монтирани  в и извън Международната космическа станция, трябва да предават видео в реално време непрекъснато, но НАСА понякога спира излъчването, като обяснява това е  нестабилен  сигнал или техническа профилактика.

Истинската причина камерите от МКС да не предават видео 24/7, е, според уфолози, че НАСА иска да скрие присъствието на извънземни на земната  орбита.

Наскоро  служители на НАСА публикуваха изявление, че напълно спират  транслациите от камерите на МКС, което породи  нова вълна от конспиративни теории. Уфолозите смятат, че   извънземните кораби в орбита около Земята вече са  толкова много, че да се скрие присъствието на тази междузвездна армада е просто невъзможно.

„Астронавтите на борда на МКС са  напълно наясно с присъствието на извънземните, но са принудени да пазят мълчание, тъй като това им налагат  правителствата на САЩ и Русия. Може би, в този момент, извънземните водят приятен разговор с астронавтите, или дори пият чай с тях, докато ние  тук сме в неведение „- твърдят уфолози, които предричат ​​предстояща извънземна инвазия в нашата атмосфера и последващо поробване или  унищожаване на човечеството.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *