Астронавтът Лерой Чиао: Извънземните отдавна се намират на Земята

Представители  на извънземни цивилизации отдавна са на Земята, но никой не забелязва, или не иска да  забележи това, заяви астронавтът на  НАСА Лерой Чиао.

Чиао счита, че извънземните  чакат своя час  в състояние на летаргия в техните тайни бази, разположени навсякъде по Земята. Техни представители  вече живеят сред нас, но основната група очаква от своите разузнавачи  сигнал за събуждане.

Астронавтът счита, че за такъв сигнал ще послужи  началото на глобална катастрофа на човешката цивилизация, или с други думи, началото на Апокалипсиса. Чиао  казва, че до това прозрение е стигнал  по време на престоя си в космоса и сега той може да чувства присъствието на извънземен разум тук, на Земята.

Изявлението  на астронавта на НАСА Лерой Чиао меко казано шокира обществеността, но трябва да се отбележи, че много от учените и правителствени агенции  се готвят сериозно за контакт с извънземни цивилизации. Вече дори се  разработват  преводачи за общуване с извънземни представители на други обитаеми светове.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.